Foto: Afslankstudio Sofia

Afslankstudio Sofia boekt resultaten met Miha Bodytec

  Advertorial

(Advertorial) - Je spiermassa laten groeien en vet verbranden, terwijl het je maar 40 minuten per week kost? Voor veel Bredanaars klinkt dat als een droom. Maar bij Afslankstudio Sofia kan het werkelijkheid worden. Eigenaresse Svitlana van Poppel boekt al sinds 2014 bijzondere succes met de Miha Bodytec methode, waarbij onder persoonlijke begeleiding met elektrische impulsen spiergroepen worden getraind.


Alle spieren in je lichaam trainen. Daar ben je in een normale sportschool al snel drie uur mee bezig. Maar bij Svitlana van Poppel van Afslankstudie Sofia kan het in twintig minuten. "De tijdwinst is enorm. En het effect ook. Mijn klanten komen twee keer in de week voor een training met de Miha Bodytec methode, en zien na zes weken altijd concrete resultaten. Spiermassa neemt toe, terwijl vet wordt verbrand. Niets voor niets groeit de populariteit van Miha Bodytec enorm in Nederland."

Klanten

Svitlana helpt een grote verscheidenheid aan mensen met de Miha Bodytec methode. En ze weet waar ze het over heeft, want ze gaf al ruim 5000 Miha Bodytec trainingen. Allereerst natuurlijk aan mensen die regelmatig naar de sportschool gaan, maar die de resultaten tegen vinden vallen. "Miha Bodytec helpt enorm bij het verbranden van vet. Die resultaten zijn heel concreet en zichtbaar." Maar ook fanatieke sporters kloppen bij haar aan. "Sommige sporters willen gewoon echt alles uit zichzelf halen. Dan kun je iedere dag in de sportschool gaan staan. Maar juist dan is Miha Bodytec een heel waardevolle toevoeging aan je trainingsritme."

Blessures

Waar de methode zich ook mee onderscheid, is het gebrek aan risico's. Wie gaat hardlopen of fitnessen, kan gemakkelijk met een blessure oplopen. Met Miha Bodytec worden je spieren gestimuleerd via elektrische impulsen. De negatieve klappen die bijvoorbeeld je gewrichten bij een 'normale' training krijgen, zijn er niet. "Mensen die een blessure hebben, of weten dat ze gemakkelijk blessures oplopen, zitten vaak noodgedwongen stil. Met Miha Bodytec kun je ondanks een blessure tóch trainen."

Afslankstudio Sofia is al bijna negen jaar een begrip in Breda. Eigenaresse Svitlana bouwde haar succes eigenhandig van de grond af op, en helpt met haar behandelingen en trainingen wekelijks tientallen mensen. Naast Miha Bodytec biedt Afslankstudio Sofia haar klanten een grotere variëteit aan trainingsmethoden, zoals de warmtecabines, betterbelly en vacustep.

Lees er meer over op de site: www.afslankstudiosofia.nl
Gesponsord artikel

Sofia Afslankstudio


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief