Marcel Nederveen en Leon van de Merbel, dé specialisten op het gebied van bedrijfsauto's.
Marcel Nederveen en Leon van de Merbel, dé specialisten op het gebied van bedrijfsauto's. (Foto: Auto Indumij)

Extra goed zakendoen tijdens de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij

  Advertorial

(Advertorial) - Tot en met 31 oktober zijn het de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij. Marcel Nederveen en Leon van de Merbel, dé specialisten op het gebied van bedrijfsauto's, staan in de startblokken om deze Renault Bedrijfswagendagen tot een succes te maken!

Nieuwe Renault Trafic
De nieuwe Renault Trafic combineert vertrouwde kwaliteit met diverse moderne innovaties, zoals de nieuwe LED koplampen, nieuwe motoren in combinatie met EDC en het nieuwe ergonomische dashboard met het mobiele kantoor. Bovendien kun je de nieuwe Renault Trafic tijdens de Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij gratis upgraden naar een automaat. Daar betaal je tijdelijk niets extra's voor. 

Met het nieuwe robuuste design en interieur heeft de nieuwe Renault Master een volledige make-over gekregen. Zijn stoere uiterlijk, zuinige motoren en slimme rijhulpsystemen maken de Renault Master de beste bus voor elke klus. Door de praktische indeling van het nieuwe interieur en dashboard biedt de nieuwe Renault Master nu ook mogelijkheden als mobiel kantoor.

Intro-aanbod: gratis automaat op nieuwe Renault Trafic
Met de komst van de nieuwe Renault Trafic en de nieuwe Master is het modellengamma weer helemaal up to date. De eerste kopers van een nieuwe Trafic profiteren bovendien van een gratis upgrade naar een uitvoering met automatische versnellingsbak.

0% Flex financial lease
Financieren was nog nooit zo voordelig. Koop nu een nieuwe Trafic of Master en profiteer van het aantrekkelijke financieringsaanbod tegen 0% rente. Ook benieuwd naar de nieuwe Renault Trafic of Master? Je bent t/m 31 oktober van harte welkom bij de Renault Bedrijfswagendagen van Auto Indumij.

Kijk op www.renault-indumij.nl/acties/bedrijfswagendagen-renault voor alle informatie.
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief