Foto: De Brief voor Sinterklaas

Monkey Town schittert in dé Sinterklaasfilm van dit jaar

  Advertorial

(Advertorial) - De brief voor Sinterklaas is dé Sinterklaasfilm van dit jaar. Onder andere Bram van der Vlugt en Lieke van Lexmond schitteren in de film waarin pakjesavond in het water dreigt te vallen door een pietentekort. En wie de trailer goed bekijkt, zal meteen een herkenbare plek tegenkomen. Want een deel van de opnames is gemaakt in Monkey Town. 


Over minder dan een maand is het al zo ver. Dan komt Sinterklaas weer aan in Nederland, en natuurlijk ook in Breda. Maar dit jaar heeft de Sint een probleem. Er zijn niet genoeg pieten. En dan valt pakjesavond in het water! Dat laat hoofdpiet natuurlijk niet zomaar gebeuren. In de nieuwste Sinterklaasfilm De brief voor Sinterklaas zet hij alles op alles om pakjesavond te redden. De film waarin onder andere Lieke van Lexmond en Bram van der Vlugt meespelen belooft dé Sinterklaasfilm van het jaar te worden. En daar heeft Monkey Town een steentje aan bijgedragen.

Monkey Town Nederland is medesponsor van De brief voor Sinterklaas. En daar is Bart Verwijmeren van de Monkey Town aan de Tramsingel erg trots op. "Sinterklaas is natuurlijk een geweldig feest voor al onze jonge bezoekers. We zijn dan ook blij dat een bijdrage hebben mogen leveren aan deze mooie film!" De binnenspeeltuin was bovendien ook het decor voor meerdere scènes in de film. Zo is in de trailer al te zien hoe acrobaat Adriaan en zijn bekende robot Robin in het herkenbare Monkey Town te vinden zijn. "Het is natuurlijk heel tof om Monkey Town terug te zien in de film!"

Acties

Kinderen die binnenkort komen spelen bij Monkey Town aan de Tramsingel, kunnen daar ook alvast een klein beetje genieten van de Sinterklaassfeer. Zo staat er bij Monkey Town een speciale brievenbus waar kinderen hun wensen en vragen aan Sinterklaas op de post kunnen doen. De leukste wensen of vragen worden vervolgens voorgelezen of beantwoord door een piet op Facebook. Ook is er een kleurplatenwedstrijd. "De kleurplaten vind je bij Monkey Town, of krijg je in de bioscoop als je naar de film gaat. En degene die de mooiste kleurplaat maakt, krijgt op 11 november tijdens de bekendmaking van de winnaar een bijzondere prijs."

Wil jij je Pietendiploma halen? Kom dan op 23 november naar Monkey Town. Wil jij graag je schoentje zetten bij Monkey Town? Doe dat op 24 november, en haal op 30 november of 1 december tijdens de spectaculaire Sint Show je schoen mét een cadeautje weer op.

FOTOSERIES