Een decembermaand in kerstsfeer voor iedereen: Kringloopwinkel Goedkoop & Zo houdt kerstverkoop | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Withof bv

Een decembermaand in kerstsfeer voor iedereen: Kringloopwinkel Goedkoop & Zo houdt kerstverkoop

  Advertorial

(Advertorial) - Kerst is voor velen 'the most wonderful time of the year'. Maar tegelijkertijd is het ook een periode waarin veel gezinnen maar moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Goedkoop & Zo gunt iedereen een decembermaand in kerstsfeer. Daarom starten zij op 21 oktober met de kerstverkoop. 


Het einde van oktober is in zicht, en dat betekent dat de meeste gezinnen langzaamaan al een beetje aan de kerst beginnen te denken. Maar voor gezinnen met een kleine beurs, kan dat ingewikkeld zijn. De kerstverkoop van Goedkoop & Zo biedt uitkomt.

Uitverkoop

Om ruimte te maken voor de kerstverkoop, maar vóór 21 oktober nog alle zomerkleding de winkel uit. Alles mag daarom mee voor 1 euro per stuk. Dan kan vanaf 21 oktober de feestelijk aangeklede kerstafdeling verschijnen. Alles is hier te verkrijgen: van ballen tot lichtjes en heel wat decoratiemateriaal. "Loop vooral eens binnen, de deur staat open, de koffie klaar en laat je inspireren. Want een sfeervol kerstinterieur shop je bij Goedkoop & Zo bij elkaar", laat de kringloopwinkel weten.

Vestigingen

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo bestaat alweer een jaar en heeft inmiddels al drie vestigingen geopend. Door gebruikte spullen voor een klein prijsje aan te bieden, helpt zij niet alleen mensen met een beperkt budget maar zet zich – met deze vorm van recycling – ook nog eens in voor een duurzame(re) wereld.

Je vindt Goedkoop & Zo aan de Oranjeboomstraat 330 en de Valkenstraat 8 in Breda, en het Arkendonk 98 in Oosterhout. De winkels zijn iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Op donderdag zijn de winkels open tot 19.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. 

06 – 165 541 62, goedkoop@goedkoopenzo.nl, www.goedkoopenzo.nl
Gesponsord artikel

Kringloopwinkel Goedkoop & Zo


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief