De nieuwe winkel Bredaqua.
De nieuwe winkel Bredaqua. (Foto: Wilfred Huijsmans)

Opening BredAqua (voorheen Dino Breda) feestelijk gevierd: 'Het hele weekend zijn er speciale acties'

  Advertorial

(advertorial) - Het is meer dan een maand geleden dat Dino Breda aan de Heilaarstraat zijn deuren sloot. Met een nieuwe eigenaar, nieuwe naam en nieuw pand begint BredAqua morgen aan een frisse start. Dat wordt het hele weekend met diverse acties feestelijke gevierd. 


Dino Breda, vanaf nu BredAqua, is verhuisd, maar niet ver weg. De aquarium- en vijverspeciaalzaak opent aan de Ettensebaan 19, slechts 900 meter verderop. "Als nieuwe eigenaar wil ik graag met een frisse start beginnen", vertelt Wilfred Huijsmans. Aan de Heilaarstraat telde de winkel zo'n 2000 vierkante meter. Huijsmans koos ervoor om een stuk kleiner te gaan, namelijk naar 700 vierkante meter. "De winkel is nu kleiner van opzet. Hierdoor is de routing veel beter deelbaar." 

De nieuwe winkel. (Tekst gaat verder na foto)

Morgen is dan eindelijk de grote dag. Na een maand dicht te zijn geweest opent het vernieuwde BredAqua zijn deuren. Dat wordt natuurlijk feestelijk gevierd. "Het hele weekend zitten er op diverse aquarium- en vijverspullen speciale acties. Zelfs op verschillende vissen is er korting", vertelt de nieuwe eigenaar enthousiast. Maar dat is niet het enige, voor klanten die boven de 25 euro uitgeven is er een speciale actie. "Die klanten krijgen een cadeaukaart van twintig euro. Deze kunnen ze vrij inleveren vanaf dinsdag 5 november." 

Huijsmans verwacht veel bekijks tijdens de opening. "Ik denk dat veel vaste klanten een kijkje komen nemen. Toen we eind september de deuren sloten hebben we hen alles verteld. Daarom zullen ze nu wel benieuwd zijn." 

Op veel aquarium- en vijverspullen zitten speciale acties. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief