Foto: Auto Indumij

Hockeysters Push rijden al jaar in Twingo's van Auto Indumij: 'De uitstraling is geweldig!'

  Advertorial

(Advertorial) - Het was in de zomer van 2018 dat Auto Indumij een partnership aanging met de Bredase Hockey Vereniging Push (B.H.V. Push). Auto Indumij is sinds die tijd dé mobiliteitssponsor van één van de leukste hockeyclubs van West-Brabant. “Met onze sponsorships zijn we graag actief in de regio. We steunen diverse lokale verenigingen en organisaties die midden in de maatschappij staan", aldus Marcel Nederveen, accountmanager bij Auto Indumij. Hij leverde de Twingo’s in de zomer van 2018 af. Tijd voor een terugblik met één van de enthousiaste Push dames, Brit Voss. 


“Ik ben opgegroeid in een echt hockey-nest” begint de Bredase Brit Voss. "Al vanaf het moment dat ik kon lopen ben ik met hockey in aanraking geweest. Mijn vader heeft 11 jaar bij Heren 1 van Push gespeeld. Ook mijn moeder heeft jarenlang actief gehockeyd. Geen wonder dus dat ik zelf ook besmet ben met het hockeyvirus. Het is echt mijn ontspanning!"

En die ontspanning heeft Brit hard nodig. “Als studente Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam loop ik momenteel mijn co-schappen. Dat is erg leuk, maar ook druk. Als ik na een volle dag kan trainen of in het weekend een wedstrijd kan spelen met mijn team, geeft me dat weer energie voor de volgende week." En uiteraard vergeten de meiden na afloop niet om een biertje met elkaar te drinken. "Dat hoort er nou eenmaal bij", lacht Brit.  

Op sportief gebied gaat het gelukkig weer een stuk beter met Push dames 1. "We hebben in een lastige periode gezeten, maar zijn nu weer helemaal terug. Op weg naar de top!  We hebben samen gevochten en bereikt waar we nu weer staan. Het is fijn dat we ook van het publiek en van onze mobilitypartner Auto Indumij de steun krijgen om als team de komende jaren weer veel successen te boeken. '

Witte Twingo

"Ik ben veel onderweg", legt Brit uit. "Sinds kort woon ik in Rotterdam, maar ik ben ook regelmatig in Breda voor de trainingen bij Push. Daarnaast moet ik mezelf regelmatig verplaatsen voor mijn studie. Ik ben dan ook superblij met mijn witte, bestickerde Twingo. Hij is heerlijk wendbaar in de stad en in het weekend rijden de hockeymeiden met mij mee."

Van Auto Indumij heeft Push maar liefst 10 nieuwe Renault Twingo's ter beschikking gekregen. "Maar we proberen met het team altijd zoveel mogelijk te carpoolen. Beter voor het milieu en nog een stuk gezelliger ook. Bovendien komen we dan altijd met de Push Twingo’s op de locatie waar we zijn moeten. Ze vallen goed op door de stickers en dat geeft een mooie uitstraling voor de club.”

Brit zorgt dan ook goed voor haar Twingo. "Al mag hij nu wel weer eens gewassen worden", lacht Brit. "Voor de service en het onderhoud van mijn Twingo ga ik altijd naar Auto Indumij Oosterhout.  Hier vind je gewoon hele goede service en leuke Twingo acties."

Meer weten over B.H.V. Push? Kijk dan op www.push.nl

Meer weten over de Twingo acties van Auto Indumij? Check dan www.ikwileentwingo.nl
Gesponsord artikel

Auto Indumij


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief