De winkel aan de Ginnekenstraat.
De winkel aan de Ginnekenstraat. (Foto: Sven & Sophie)

Sven & Sophie, dé speciaalzaak in been- en ondermode van Breda

  Advertorial

(Advertorial) - Been- en ondermode voor hem én haar. Dat is de specialiteit van Sven & Sophie. Al 80 jaar is de zaak, die vroeger de naam Jambelle droeg, een vaste waarde in Breda.


Kousenzaak Speciaal doet bij veel oudere Bredanaars wel een belletje rinkelen. En anders doet de naam Jambelle dat wel. Die namen zijn inmiddels allebei uit het straatbeeld verdwenen. Maar de winkel zelf is dat zeker niet. Tegenwoordig vind je de speciaalzaak voor been- ondermode onder de naam Sven & Sophie aan de Ginnekenstraat 19. Slechts zo'n 150 meter verwijderd van haar vroegere locatie aan de Eindstraat.

"Wat je bij ons koopt, staat garant voor veel draagplezier.Jambelle stond bekend als een speciaalzaak in been- ondermode voor vrouwen. Maar de winkel van eigenaar Ad Gudde is méér dan dat geworden. "Wij zijn een speciaalzaak in been- en ondermode voor vrouwen én mannen. Daar past de naam Sven & Sophie beter bij", legt hij uit. Sven & Sophie blinkt uit in ervaring en service. "Onze werknemers hebben allemaal enorm veel kennis en ervaring. Elke klant wordt dus op een professionele én persoonlijke manier geholpen. We hebben niet voor niets veel trouwe, terugkerende klanten", vertelt Gudde trots.

De eigenaar steekt altijd veel moeite in het selecteren van het assortiment. "We kiezen eigenhandig alle topstukken van de beste merken uit. Zo verkopen we alleen artikelen waar we als winkel zelf ook echt achter staan." Daarbij kiest Sven & Sophie zowel voor praktisch als modieus. Zo vind je er corrigerende onderkleding van Spanx en perfect passende panty's van Falke en Oroblu. Maar ook Boxershorts van Björn Borg, sokken van Happy Socks waar je blij van wordt en lekker warme shawls, mutsen en handschoenen van Barts hebben bij Sven & Sophie een plekje. Er is uiteindelijk maar één ding dat alle producten in de winkels bij Sven & Sophie gemeen hebben, en dat is de kwaliteit. "Wij geloven in duurzame producten. Wat je bij ons koopt, staat garant voor veel draagplezier."

De winkel aan de Ginnekenstraat. 

FOTOSERIES