Geslaagde preview van de #nieuwecaptur bij Auto Indumij | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Indumij

Geslaagde preview van de #nieuwecaptur bij Auto Indumij

  Advertorial

(Advertorial) - Vrijdag 29 en zaterdag 30 november vond het preview event van de nieuwe Captur plaats bij Auto Indumij. Captur liefhebbers, maar ook berijders van andere merken konden op deze dagen uitgebreid kennismaken met de nieuwste telg uit de Renault familie.


Wie afgelopen weekend binnen kwam bij Auto Indumij werd verwelkomd door één van de Captur specialisten. De gasten konden een ruime keus aan uitvoeringen en kleuren ter plekke bezichtigen. Zij waren erg te spreken over het design van de nieuwe Captur. Vloeiende en toch stoere lijnen, duidelijk in lijn met de Renault familie. Ook het interieur van de nieuwe Captur kon rekenen op een hoge waardering. 

Lovende reacties

Wanneer je het portier van de nieuwe Captur opent, word je verwend door een 9,3 inch tablet en het EASY LINK systeem dat navigatie en audio combineert. In de nieuwe Captur is de audioinstallatie eventueel te leveren met luxe Bose speakers voor een optimale geluidskwaliteit. 

"Gedurende het weekend hoorden we lovende reacties", vertelt Auto Indumij. "Het exterieur werd geroemd om de nieuwe kleuren en nieuwe velgen, het interieur om de toegenomen ruimte en het schitterende EASY LINK infotainmentsysteem. De algehele kwaliteitsbeleving is weer naar een hoger niveau getrokken en de techniek is zeker niet ongemoeid gelaten."

Turbobenzinemotoren

De nieuwe Captur kan geleverd worden met drie turbobenzinemotoren. De TCe 100 kennen we uit de nieuwe Clio, deze motor combineert efficiënte met een pittige rijdynamiek. De TCe 130 kan in handgeschakelde variant of als comfortabele EDC automaat geleverd worden. Topstuk is de TCe 155, die standaard gekoppeld wordt aan de EDC automatische versnellingsbak. 

Luxe uitrusting

De nieuwe Captur is leverbaar in diverse uitrustingsniveaus. Deze start bij de Life, die standaard al voorzien is van alle moderne veiligheidsuitrusting met zelfs Full Led pure vision koplampen. De Zen voegt daar het Easy Link multimediasysteem en onder andere airco aan toe. De Intens legt je in de watten met climate control, chromen raamomlijsting en half lederen bekleding. Kies je voor het topmodel, de Initiale Paris, dan ontbreekt het je werkelijk aan niets. Van lederen bekleding tot easy park assist. 

Scherpe introductieprijs

Heb je een de proefrit gemaakt en ben je overtuigd? Wacht dan niet te lang! Tot en met 15 december profiteer je bij Auto Indumij van speciaal intro-voordeel op de nieuwe Renault Captur. Tijdelijk is de nieuwe Captur al leverbaar vanaf € 21.590,- Hier gaat je intro-voordeel nog vanaf. Kies je voor private lease? De nieuwe Captur is dan al leverbaar vanaf € 349,- per maand. Alvast online een offerte aanvragen? Dat kan! Ga naar www.ikwileencaptur.nl en vraag jouw offerte op maat aan. 

Kom je ook kennismaken met de #nieuwecaptur?

De nieuwe Captur is vanaf nu in alle showrooms van Auto Indumij te bewonderen. Wordt zelf net zo enthousiast over deze nieuwe Renault als dat wij dat zijn! Kom langs en neem ook meteen zo’n leuke Captur goodiebag mee! Let op, deze zijn beperkt beschikbaar. Op=op
Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief