QNP is een ICT-bedrijf anno 2020: 'Wij hebben ons hart verpand aan Breda' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: QNP

QNP is een ICT-bedrijf anno 2020: 'Wij hebben ons hart verpand aan Breda'

  Advertorial

(Advertorial) - Steeds meer mensen in en rond Breda hebben wel eens gehoord van QNP. Als daarbij ook het in het oog springende bedrijfspand op het Rithmeesterpark – tussen de A16 en het Van der Valk hotel – ter sprake komt, gaat er zeker bij ondernemend Breda meteen een belletje rinkelen. Sinds 2018 is ICT-dienstverlener QNP hier gevestigd, na ruim een kwart eeuw actief te zijn geweest in Zundert.


Samen met Theo van Rijen vormt Henry de Bruijn de directie van QNP. Bijna 30 jaar geleden waren zij de eerste medewerkers van de in Zundert gestarte onderneming. In 2005 namen ze de aandelen over en sinds die tijd zit groei er lekker in. De afgelopen jaren nam de omzet met 50% toe en het aantal medewerkers groeide naar ruim 40.

Optimaal bereikbaar

Henry: “ICT is voor bedrijven anno 2020 een niet meer weg te denken factor. Die moet gewoon altijd werken en beschikbaar zijn. En dat is precies wat wij onze klanten bieden. Geen ingewikkelde technologische verhandelingen, maar een netwerk dat altijd in de lucht is, een optimale bereikbaarheid, applicaties en bestanden die altijd beschikbaar zijn en niet te vergeten: een perfect geregelde security.”
 

Unieke zichtlocatie

QNP werkt inmiddels twee jaar vanuit Breda en dat bevalt prima. Henry: “Onze wortels liggen weliswaar in Zundert, maar we hebben ons hart verpand aan Breda. Een heerlijke stad met een uitstekend ondernemersklimaat. We hebben het natuurlijk enorm getroffen met ons innovatieve bedrijfspand op een unieke zichtlocatie in Breda. Het pand heeft echt bijgedragen aan onze lokale naamsbekendheid. Wij voelen ons dan ook uitstekend thuis hier en we mogen steeds meer Bredase ondernemers tot onze klantenkring rekenen. Vanuit deze basis bouwen we met vertrouwen verder aan onze toekomst.”

Contact:
Rithmeesterpark 60
4838 GZ  Breda
info@qnp.nl
www.www.qnp.nl
076 597 5000
 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief