Afbeelding
Foto: Witlox VCS

Witlox VCS: Specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken

Advertorial

(advertorial) - Een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken. Dat is Witlox VCS. Met vestigingen in Breda en Etten-Leur is het bedrijf sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een een solide, slagvaardige en sociale organisatie waarbij service en beleving prioriteit zijn.

Frits van Ginneken, Gerard Keetels en Wynke Möller vormen samen het directieteam van Witlox VCS. Van Ginneken en Möller leiden samen kantoor Breda, en Keetels opereert vanuit Etten-Leur. Het bedrijf ontstond uit een afsplitsing in 1991, en heeft nog steeds veel klanten van het eerste uur. En daar is het drietal dan ook trots op. “Bij Witlox VCS praten we over klanten, niet over dossiers. We werken op een betrokken manier. Daar zijn we trots op, en dat waarderen onze klanten”.

Witlox Campus

Bij Witlox VCS is kwaliteit en efficiency altijd het streven. Dat kan Witlox VCS in de eerste plaats realiseren door deskundige en betrokken medewerkers, een veelvoud aan specialismen binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. “We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden.” Zo lanceerde het bedrijf de Witlox Campus. Die houdt klantbijeenkomsten rondom bepaalde thema’s, maar biedt ook intern opleidingen en masterclasses aan. “Zo creëren we een dynamische werkomgeving waarin ons bedrijf nooit stil staat. We zijn zeer alert op de actualiteit en zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe diensten voor onze klanten.”

Branches

Industrie, transport, handel, bouw, horeca, zorg, agrarische sector en dienstverlening; Witlox VCS opereert in alle branches. Het merendeel van de ruim twaalfhonderd (!) klanten komt uit de regio Breda, Noord-Brabant en Zuid-Holland, maar Witlox VCS stelt geen grenzen aan haar werkgebied. Het bedrijf opereert ook internationaal. En waar Witlox VCS trots op is, is dat iedere klant zich thuis voelt bij het bedrijf. Van MKB’er of familiebedrijf, tot grootbedrijf. 

Vaste accountmanager

Bij Witlox VCS doen klanten zaken met één vaste gesprekspartner. Deze accountmanager zorgt ervoor dat iedere klant, groot of klein, snel en adequaat antwoord krijgt op al zijn vragen. Indien nodig haalt de accountmanager er een specialist bij. Zo krijgt iedere klant altijd snel een vakkundig antwoord.

Meer weten over Witlox VCS en wat het bedrijf voor u kan betekenen? Ga naar www.witloxvcs.nl

Contact
Kantoor Breda: 076 - 522 53 30, Fellenoordstraat 72, 4811 TJ Breda

Kantoor Etten-Leur, 076 - 503 44 83, Bredaseweg 131, 4872 LA Etten-Leur

info@witloxvcs.nl, www.witloxvcs.nl

Diensten
Accountancy
Audit & Assurance
Administratieve ondersteuning
Belastingdienst
Corporate Services
Echtscheidingsbegeleiding
Financiële planning
Juridische Advisering
Mediation
Personeel
Pensioenen en employer benefits
Branches
ICT
En nog veel meer!