Zorgeloos verhuizen zonder gedoe? Het kan dankzij Verhuis Veilig | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Vera de Geus

Zorgeloos verhuizen zonder gedoe? Het kan dankzij Verhuis Veilig

  Advertorial

(Advertorial) - Voor veel mensen is een verhuizing iets om tegen op te zien. Meubels die niet door de deuren passen, bergen spullen die in dozen moeten en het gesleur met dozen trap op en trap af. Maar met verhuisbedrijf Verhuis Veilig wordt verhuizen zorgeloos. En dat vanaf slechts 125 euro.


Wat biedt Verhuis Veilig? 

Verhuis Veilig biedt u een zorgeloze verhuizing zonder gedoe. Een verhuisdeskundige maakt een heldere offerte, waarna professionals uw verhuizing verzorgen van A tot Z. En dat vanaf 125 euro!

Hoef ik zelf dan níets te doen? 

Verhuis Veilig verzorgt verhuizingen van A tot Z. Dat betekent dat meubels die niet door deuren passen gedemonteerd worden, er een verhuislift kan worden ingeschakeld en dat u gebruik kan maken van de inpakservice. Tijdens de verhuizing zijn al uw spullen volledig verzekerd.

Verhuis Veilig biedt zelfs een schoonmaakservice, zodat uw oude woonadres schoon wordt opgeleverd voor de nieuwe bewoners. 

Wat kost het? 

Wanneer je geïnteresseerd bent in het inschakelen van Verhuis Veilig voor uw verhuizing, kunt u nu een offerte aanvragen. Graag komt Verhuis Veilig ook bij u langs om een gerichte taxatie uit te voeren zodat u een heldere prijsindicatie krijgt voor uw verhuizing. 

Zit Verhuis Veilig ook bij mij in de buurt? 

Met twaalf vestigingen in heel Nederland is er altijd een vestiging van Verhuis Veilig bij u in de buurt. Uiteraard zit Verhuis Veilig ook in Breda. Je vindt de vestiging aan de Marijke Meustraat 32. Bel voor meer informatie naar 076-7370306. Buiten kantoortijden kun je bellen naar 06 57 48 61 22.Gesponsord artikel

Verhuis Veilig


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief