Corry is de eerste winnaar van de verkeersbordenquiz van Auto Indumij: 'Ik win nooit iets!' | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Auto indumij

Corry is de eerste winnaar van de verkeersbordenquiz van Auto Indumij: 'Ik win nooit iets!'

  Advertorial

(Advertorial) - Auto Indumij, de Renault dealer in de regio Zuid-Holland en West-Brabant, organiseert met regelmaat leuke quizzen. Zo wisten de Grote Brabant Quiz, de Grote Rijnmond Quiz en de Grote Dordrecht Quiz al vele deelnemers te vermaken. Recentelijk kwam daar ook de verkeersbordenquiz bij. De Brabantse Corry werd daarbij uitgeroepen als de eerste winnaar.


Uiteraard zit er aan de quizzen van Auto Indumij ook een wedstrijdelement verbonden. Afgelopen week is Corry van Dongen uit Roosendaal in de prijzen gevallen door het geven van de juiste antwoorden. Uit de vele inzendingen is zij als winnares uit de bus gekomen. 

"Ik was heel verrast toen Auto Indumij mij belde", vertelt Van Dongen. "Normaal win ik nooit met quizzen, maar nu had ik toch echt een bol.com cadeaukaart ter waarde van 100 euro gewonnen!" En de kaart komt goed van pas. "Op bol.com kun je tegenwoordig zoveel artikelen bestellen. Ik moet er eens even voor gaan zitten",lacht ze.

Actie wordt verlengd

Door het grote succes van de nationale verkeerbordenquiz heeft Auto Indumij besloten om de actie te verlengen. De teller staat weer op nul en tot 31 juli maakt iedere deelnemer aan de nationaleverkeersbordenquiz.nl weer kans op een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,-

Ga snel naar www.nationaleverkeersbordenquiz.nl en wie weet ben jij de volgende winnaar! 

Auto Indumij heeft regelmatig leuke social acties. Volg @indumij op instagram en wie weet ben jij de winnaar van de volgende actie!  Kijk ook eens op www.renault-indumij.nl voor de beste Renault acties!
Gesponsord artikel

Auto Indumij