Afbeelding
Foto: Arathorn Gummlich

Breda kleurt rood tijdens 6e editie van Breda Fashion Weekend

Door: Redactie Advertorial

(Advertorial) - De 6de editie van Breda Fashion Weekend vindt dit jaar plaats op zaterdag 30 april en zondag 1 mei. En Breda haalt werkelijk alles uit de kast om er een kleurrijk, vrolijk en gezellig modeweekend van te maken. Omdat Breda trots is dat La Vuelta, de Ronde van Spanje, deze zomer de stad doorkruist, nemen we alvast een Spaans voorproefje: tijdens Breda Fashion Weekend kleurt de stad knalrood. 

Op de Grote Markt en in de Veemarkstraat vind je de knalrode schoolbus, gevuld met fashion en met modellen. Hier rolt de rode loper uit en is er elk half uur een spetterende modeshow: op de Grote Markt om 13.00 uur - 14.00 uur - 15.00 uur en in de Veemarktstraat om 13.30 uur - 14.30 uur - 15.30 uur. 

Een mix van modewinkels uit de binnenstad is vertegenwoordigd op de rode loper. Zij zorgen met elkaar voor de kleurrijke outfits van de modellen. Want dat is dé modetrend van deze zomer. Primaire kleuren zijn het helemaal. De Grote Markt en de Veemarkstraat blaken dit weekend daarom van vrolijkheid, kleur en gezelligheid met een Spaanse touch. 

Want het mag allemaal weer. “Dit weekend wil niemand missen. Vamos a Breda voor het Breda Fashion Weekend!”

Dit evenement wordt in opdracht van het Ondernemersfonds Breda georganiseerd door Stappen & Shoppen, modellenbureau DC Models en Bureau PEEN. Zie ook https://www.visitbreda.nl/bredafashionweekend.  

Organisatie BREDA FASHION WEEKEND
•        Ondernemersfonds Breda
•        Stappen & Shoppen en Breda City App
•        DC Models
•        Bureau Peen
Mede mogelijk gemaakt door: La Vuelta Holanda