Het team van Big Barber Breda
Het team van Big Barber Breda Foto: Robert van der Borg

Big Barber: Dé kapperszaak voor mannen waar sfeer en kwaliteit centraal staan

Door: Hanneke Marcelis Advertorial

BREDA - Big Barber aan de Weerijssingel breidt uit. De zaak is afgelopen zomer verbouwd, en met een fris team van enthousiaste barbers is Big Barber weer op volle kracht om alle Bredase mannen van een goede knip- of scheerbeurt te voorzien. 

Stoer, modern, gezellig en mannelijk. Dat is de beste manier om de vernieuwde inrichting van Big Barber aan de Weerijssingel te omschrijven. “Het is echt een plek waar mannen zich thuis voelen. Een plek die gezellig is en waar je een praatje maakt, en waar je geniet van een kop goede koffie of een lekker biertje”, vertelt Casper, barbier en eigenaar van Big Barber, trots.

Kwaliteit
Mannen komen in de eerste plaats naar Big Barber omdat ze vakkundig geknipt of geschoren willen worden. “Bij ons sta je niet binnen tien minuten buiten. We nemen echt de tijd. Naast vakkundige knipbeurten bieden we ook uitgebreide baardbehandelingen en ‘hot towel shaves’, legt Casper uit. “Maar wat daarnaast onze kracht is, is dat het écht een gezellige mannenplek is. Het contact met de klanten is heel persoonlijk. Big Barber is echt een plek waar je gezellig een praatje maakt en nog even blijft hangen om wat te drinken. Onze zaak heeft echt een huiskamergevoel.“ 

Tekst gaat verder onder de foto


Foto: Robert van der Borg

Big Barber is inmiddels zeven jaar gevestigd aan de Weerijssingel, en heeft een grote groep trouwe klanten. “Daar ben ik ontzettend trots op. Maar de inrichting van de zaak was destijds niet optimaal, en we hadden ook moeite om aan genoeg goed personeel te komen. Daardoor moesten klanten soms lang wachten op een afspraak. Dat wil je niet als barbershop. We zijn enorm blij met de vernieuwing van de zaak én met het enthousiaste, jonge team van vakkundige barbers dat we nu hebben. We zijn er helemaal klaar voor alle mannen uit de omgeving de kwaliteit en gezelligheid van Big Barber te laten ervaren!”

Ben je benieuwd geworden naar Big Barber Breda? Ga naar bigbarber.nl en maak online een afspraak! Kom je met de auto? Parkeren rondom Big Barber is gratis.


Foto: Robert van der Borg