Afbeelding
Foto: De Huidkliniek

De Huidkliniek opent vestiging in Breda

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - De Huidkliniek - aanbieder van onder andere paramedische huidbehandelingen, laserbehandelingen en vetbevriezing - opende vandaag een vestiging in het centrum van Breda. Het is de tweede Brabantse vestiging van De Huidkliniek en de vijftiende in Nederland. De onderneming groeit in snel tempo en verwacht binnen aanzienlijke tijd circa 26 vestigingen in het land te hebben.

Renske Ypma, oprichter van De Huidkliniek: “Wij zijn trots op onze nieuwste vestiging, midden in het centrum van het mooie Breda. De Veemarktstraat is een bruisende straat en uitstekend te bereiken. Ook in deze stad zien we een toenemende vraag naar onze diensten. We mochten op de openingsdag al veel nieuwe klanten verwelkomen. Dat is een fijne start. In de plaatsen waar we nu aanwezig zijn hebben we een trouwe en snelgroeiende clientèle en we hopen die ook in Breda te krijgen.”


De nieuwe vestiging van De Huidkliniek aan de Bredase Veemarktstraat 52 heeft zes behandelkamers. Klanten kunnen er onder meer terecht voor paramedische huidtherapie- en laserbehandelingen, zoals acnebehandelingen en laserbehandelingen om overbeharing, littekens, roodheid en pigmentvlekken te verwijderen, maar ook voor vetbevriezing en huidverjongende behandelingen. Renske: “Wij onderscheiden ons door de hoge kwaliteit van onze behandelingen én van ons team en door een persoonlijke benadering; voor iedere cliënt maken wij een op maat gemaakt behandelplan die past bij zijn of haar specifieke behoeften en wensen.”


Over De Huidkliniek
De Huidkliniek is opgericht in 2003 en is met 13 klinieken de grootste aanbieder van huidtherapie in Nederland. Bij de Huidkliniek werken circa 65 gecertificeerde en BIG- geregistreerde huidtherapeuten. De Huidkliniek biedt op grote schaal huid therapeutische behandelingen, huid verjongende behandelingen, vetbevriezing en laserbehandelingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde licht- en laserapparatuur. Het merendeel van de behandelingen van De Huidkliniek valt onder de aanvullende zorgverzekering. De Huidkliniek beschikt over contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars.


De Huidkliniek