Afbeelding
Foto: ShoeRama

ShoeRama: ‘Onze service gaat verder waar een ander stopt’

Door: Hanneke Marcelis Advertorial

(Advertorial) - Kwaliteit en goede service. Dat staat centraal bij schoenenspeciaalzaak ShoeRama. De zaak aan de Valkenierslaan is al meer dan 40 jaar een begrip in Breda, en heeft zich de afgelopen decennia sterk ontwikkeld. “Met ons aanbod, onze kennis en onze service zijn we echt uniek in de regio”, vertelt eigenaar Tjerk van den Hout trots.

Veel veel Bredanaars is ShoeRama een bekende naam. Het familiebedrijf dat broers Tjerk en Cas van den Hout samen overnamen van hun vader is namelijk al meer dan veertig jaar gevestigd in Breda. Maar of alle Bredanaars ook goed weten wat ShoeRama voor zaak is? Dat betwijfelt Tjerk. “In de afgelopen veertig jaar hebben we ons heel sterk ontwikkeld. Wie de zaak nu binnenloopt, komt in een volkomen andere winkel terecht vergeleken met tien of twintig jaar geleden. Onze klanten zijn enorm enthousiast over die ontwikkeling. En we willen er graag nog veel meer Bredanaars kennis mee laten maken.”

Speciaalzaak
ShoeRama is een echte speciaalzaak. Voor Tjerk en het personeel staat kwaliteit op één. “Wij verkopen alleen schoenen waar we achter staan. Wij zullen nooit iemand de winkel uit laten lopen met een verkeerd paar schoenen.” Klanten kunnen bij ShoeRama rekenen op professionele service. Daarbij maakt ShoeRama onder andere 3D-scans van de voeten van haar klanten. “Dat is echt de allernieuwste technologie. Via zo’n scan kunnen we precies zien wat de specifieke kenmerken zijn van iemands voeten. Met die inzichten kunnen we de klant voorzien van professioneel advies, en onderscheiden we ons echt als winkel.”

Van modieus tot comfort
ShoeRama biedt klanten een uitgebreid assortiment voor alle leeftijden. “Onze doelgroep is van 0 tot 99 jaar, en onze klanten komen uit de wijde omgeving”, legt Tjerk uit. “Daarnaast zijn mensen met voetklachten of andere problemen die bij de voeten beginnen voor ons ook een belangrijke doelgroep. Ons personeel heeft veel kennis en we bieden met ons assortiment diverse passende oplossingen. Ik zeg altijd: Een schoen kan je niet genezen, maar wel klachten voorkomen.” 

ShoeRama heeft naast lengtematen ook diverse merken die breedtematen aanbieden. “Dat vinden we heel belangrijk. Soms komen er klanten binnen die al jaren last hebben van hun voeten, omdat ze niet de juiste schoenen dragen. De blijdschap wanneer ze bij ons een goed passende schoen aantrekken is dan enorm groot!” Naast heren- dames en kinderschoenen heeft ShoeRama ook een uitgebreid assortiment aan pantoffels en wandelschoenen. Ook vind je in de winkel diverse lifestyle producten, tassen, borrelplanken en keukenschorten. 

Warm welkom
In de winkel aan de Valkenierslaan staan tussen de schoenenrekken diverse tafeltjes met stoelen. Klanten kunnen er op hun gemak genieten van een kopje koffie of thee. Je parkeert bij ShoeRama gratis voor de deur, en ouderen die niet zelf naar de winkel kunnen komen, kunnen gebruik maken van een gratis taxiservice die ShoeRama aanbiedt. “We gaan echt ver in onze service, en daar ben ik ook trots op”, vertelt Tjerk. “Dat klanten zich thuis voelen, is voor ons heel belangrijk. Net zoals dat je nooit geforceerd zal worden om een paar schoenen te kopen. Iedereen mag altijd vrijblijvend binnenlopen.” 

De service, de kwaliteit en de sfeer. Samen zorgen ze ervoor dat klanten van ShoeRama enthousiast zijn over de schoenenspeciaalzaak. “We zijn heel trots op de tevredenheid van onze klanten. En we willen er graag nog veel meer Bredanaars kennis mee laten maken!”

ShoeRama
Valkenierslaan 59
076 565 6160
www.shoerama.nl