Afbeelding
Foto: Christian Dubovan Unsplash

Vastgoedfinancier Mogelijk organiseert kennissessie voor beleggers in Breda

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Nu de kapitaalmarkt, het fiscale regime, de woningmarkt en de beurzen totaal veranderd zijn, constateert vastgoedfinancier Mogelijk dat beleggers actiever dan ooit naar alternatieven zoeken om hun geld te laten renderen. Mogelijk biedt beleggers de mogelijkheid om te investeren in zakelijke hypotheken, de belangstelling is overweldigend. En omdat Mogelijk waarde hecht aan transparantie en voorlichting organiseert ze actief kennissessies in heel het land. Op donderdag 19 januari is Mogelijk in Breda, bij The Streetfood Club. 

Mogelijk brengt sinds 2016 beleggers en ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke hypotheek bij elkaar. Beleggers financieren de zakelijke hypotheek tegen een aantrekkelijk rendement met het vastgoed als onderpand. Dit is een veilig alternatief voor beleggen in aandelen of investeren in vastgoed. Inmiddels werd er voor ruim 1 miljard aan zakelijke hypotheken gefinancierd.

Beleggen kan bij Mogelijk op twee manieren: via één-op-één financiering; één investeerder financiert een zakelijke hypotheek van één ondernemer. Deze optie is met name interessant voor de actievere investeerder die graag zelf wil weten welk object er gefinancierd wordt. De tweede optie is investeren in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. In het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds leggen meerdere beleggers geld in. Met deze geldsom financiert Mogelijk hoogwaardig zakelijk vastgoed, met name kantoren en bedrijfspanden, gespreid over diverse sectoren en over heel Nederland om risico’s optimaal te spreiden. Het fonds krijgt het eerste recht op hypotheek op de leningen. Daarmee is het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds een veilige beleggingsoptie met een aantrekkelijk rendement dat maandelijks wordt uitgekeerd. Directeur Dirk Jan van der Hoeden: “Het derde fonds is nu open voor beleggers. Deelname in het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kan vanaf € 100.000,- met een looptijd van vijf jaar, tegen een geprognosticeerd rendement van 6% per jaar.” 

Kennissessies in januari en februari 
Geïnteresseerde beleggers die meer willen weten over de achtergrond van Mogelijk en het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kunnen een kennissessie op locatie bijwonen. Aanmelden kan hier. Fondsmanager Miranda Landkroon-Wiegmans: “Wij organiseren deze kennissessies om inzicht te geven in de ins en outs van het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds. Daar kunnen beleggers al hun vragen stellen en kennismaken met ons team.”  

Geplande kennissessies  
Breda         19 januari
Maastricht        26 januari
Haarlem        31 januari
Breukelen       2 februari
Groningen        9 februari

Deelname
Deelname aan het Mogelijk Zakelijke Hypotheken Fonds kan eenvoudig met een inschrijving op de website van Mogelijk. Na het compleet maken van de registratie, online of fysiek, kan de investeerder de gelden gaan overmaken. Verder hoeft de investeerder niets meer te doen en wordt het rendement maandelijks uitgekeerd.