Afbeelding
Foto: Het Schwarzwald

E-chopper rijden door het bosrijke landschap van het Schwarzwald

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - De activiteit die enorm populair is in Nederland dat is de E-chopper tour. De elektrische chopper heeft vergeleken met de traditionele retro scooter namelijk veel pluspunten. De e-chopper tour is hierdoor uitermate geschikt als spraakmakende activiteit voor een bedrijfsfeest bij het Schwarzwald in Rijssen.

De e-choppers zijn geluidloos, hierdoor kunt u gezellig, zonder lawaai toeren door het bosrijke landschap van het Schwarzwald in Rijssen. De e-choppers zijn niet alleen geluidloos, maar de elektrische chopper is ook beter voor het milieu, de chopper stoot namelijk geen schadelijke stoffen uit. Kortom, een win-win voor mens en milieu.

Wanneer je de stoere e-chopper reserveert, krijgt u van ons een duidelijke routekaart, waarbij verkeerd rijden niet mogelijk is. Je kunt zelf beslissen hoelang je de e-chopper wilt huren: 1, 2 of 3 uur. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een (bromfiets)rijbewijs.

Een E-chopper tour is zowel los als in arrangement vorm te reserveren. De invulling van het arrangement bestaat naast de e-chopper tour uit een ontvangst met koffie, thee en cake + een BBQ inclusief onbeperkt bier, fris en wijn. 

Het Schwarzwald verhuurt niet allen e-choppers. Combineer de e-chopper tour met een nostalgische kevertour, uitdagende escaperoom of de unieke segway clinic en shooting games.

Voor meer informatie of het boeken van een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest gaat u naar onze website.

Beleef de E-chopper tour bij Het Schwarzwald Rijssen!

Het Schwarzwald
Markeloseweg 115
7461 PB Rijssen