Afbeelding
Foto: Oktoberfestival

Win kaarten voor jouw vriendengroep voor het Oktoberfestival in Breepark!

Door: redactie Advertorial

(Advertorial) - Pullen bier, bratwursten en lederhosen. Op zaterdag 7 oktober keert het grootste Oktoberfestival van de Benelux weer terug naar Breepark. En jij kan er samen met je vrienden gratis bij zijn! BredaVandaag mag namelijk 1 x 8 kaarten weggeven!

Na een succesvolle editie van afgelopen jaar, met artiesten zoals Snollebollekes, partyfiex en het feestteam, keert Oktoberfest ook dit jaar weer terug naar Breepark. Op zaterdag 7 oktober gaat het weer los in de hal aan de Bavelseberg. “Hét feestje van het jaar, nu al!” Afgelopen jaar vierden 4500 bezoekers feest tijdens het Oktoberfestival. “Dit jaar verwachten we 7000 bezoekers door de massale vraag!”

Ook dit jaar kunnen bezoekers genieten van een heerlijke line-up, special acts, skydeck, een shotjesbar, Oktoberfestival Decor, Heidi’s en meer. “We hebben ook dit jaar weer topacts weten te strikken. Zo staan er namen als de Gebroeders Ko, Jan Biggel, De Alpenzusjes en het Feestteam op het podium.” Ook Otto Wunderbar, Erwin Akkermans, een Hele Fischer double-act en een aantal Duitse bands zorgen ervoor dat het op 7 oktober één groot feest wordt. 

Wat kunnen bezoekers verwachten?
“Wij doen natuurlijk een Oktoberfest zoals dat hoort”, aldus de organisator. “Dat betekent met lange biertafels, kostuums, bier en bratwursten. Maar wat de bezoekers ook kunnen verwachten is één lange catwalk waarop live muziek en entertainment te zien is.”

Het festival begint ‘al’ om 18.00 uur, zodat iedereen die dat wil nog wat kan eten. “We hebben bratwursten en ander typisch Duits eten in overvloed!” 

Tafels
Voor het festival kunnen bezoekers ‘normale’ tickets of een tafelticket bestellen. “We hebben de zaal opgedeeld in twee zones”, aldus de organisator. “In de ene zone staan allemaal lange tafels. Deze kun je als groep van acht personen reserveren. Wanneer je aan één van deze tafels zit, word je bediend. Blond Model Management zorgt voor hostessen die mensen naar hun (VIP)tafel brengt. Daarnaast heb je ook nog een zone met statafels en biertonnen. De mensen die een normaal ticket kopen, kunnen daar plaatsnemen. Zij mogen hun drankjes halen aan de bar.” Het festival vindt binnen in Breepark plaats en duurt tot 02.30 uur.

Pre-registeren voor Oktoberfestival kan hier. De voorverkoop start op 7 juni om 18.00 uur. 

Winactie
BredaVandaag mag in samenwerking met Oktoberfestival één tafel gratis weggeven. Wil jij samen met acht vrienden het grote Oktoberfest in Breepark bezoeken? Tag jouw vrienden dan onder het bericht op onze Facebook-pagina, en wie weet zit jij 7 oktober samen met jouw vrienden bij het Oktoberfestival!

Ga voor meer informatie naar: https://facebook.com/events/s/oktoberfestival-breda-xl/789953558896264/