Afbeelding
Foto: Tresanti

Tresanti groeit uit haar jasje en opent een nieuwe brandstore in Breda

Door: redactie Advertorial

(Advertorial) - Na jarenlang gevestigd te zijn geweest op ‘t Sas, heeft TRESANTI nu een nieuwe winkel geopend aan de Veemarktstraat 32 in Breda. 

Het jonge herenmodemerk TRESANTI heeft de deuren geopend van een nieuwe Brandstore aan de Veemarktstraat. “Ons merk is enorm aan het groeien en een nieuwe Brandstore kon hier dan ook niet aan ontbreken”

Breda
Het Bredase modemerk TRESANTI is in 2015 opgericht met een focus op smart-casual wear, kwaliteit en vooral comfort. Het bedrijf is nauw verbonden met de stad Breda en is sinds 2021 dé kledingpartner van NAC Breda. “Omdat we een echt Bredaas bedrijf zijn, is de samenwerking met NAC heel waardevol voor TRESANTI. We zijn blij dat we samen met NAC onze ambitieuze groeiplannen een boost kunnen geven vanuit Breda”, aldus Ronald Dubbelman.


TRESANTI heeft een brandstore in Breda en in Breukelen, en het modemerk is met zijn 350 verkooppunten naast Nederland te vinden in o.a. Spanje, Zweden, Italië, Verenigd Koninkrijk en Duitsland. TRESANTI is in Breda gevestigd aan de Veemarktstraat 32 en is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op zondag is de winkel geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en op maandag enkel op afspraak.