Beetje opgedroogd?

Column

Hallo! Allemaal een beetje opgedroogd na het vorige weekend?
Of zijn er mensen die nu nóg dronken in Ome Jan zitten of nog suizende oren hebben van 't afscheidsoptreden van Walter Lavent op 't Kerkplein? (Ik ken er een paar!). Well, I've got news for you; ze doen 't vanavond nog 'n keer!! Op 't Marktplein in Minderhout (of is dat met een d?)! Dat wordt hun Bèlgische afscheidsoptreden!!! Dus voor de fans.......; aanvang 8 uur!! Allez, 't was errug gezellig (en ik was blij dat ik vakantie had....; scheelt wèl moet ik zeggen, gewoon een bietje kunnen uitslapen elke dag!).

Maar er staat weer een weekend voor d'n deur, wat minder heftig weliswaar, maar, we beginnen wel vanávond al; in 't Hijgend Hert:
de band "Diego's Umbrella" staat vanaf half 10 op 't podium; en dat zou héél wat moeten zijn.......; de omschrijving vond ik in elk geval wel veelbelovend: mexicali-gypsy-pirate-polka! Ik ga wel effe kijken!

Vrijdag 22 augustus

Een mini-festival in de Boulevard georganiseerd door POB, met de Bredase bands Cool Zero en Incomn, en Fool Moon uit Tilburg. Begint om 9 uur en de entree is 5,-.

Je kunt natuurlijk ook naar het Openlucht Theater in Antwerpen (Deurne; www.openluchttheater.be) waar deze avond een optreden is van o.a. The Rhythm Junks! Gratis!!!

Ik was vorige keer ook nog vergeten te melden dat er een multidisciplinair project georganiseerd is in Kop èn Electron onder de naam "Spiegelhol". Beeldende Kunst, literatuur, wetenschap, kunsthistorie en archictuur zoeken elkaar op d.m.v. expositie's, installaties, lezingen en film. Erg leuk en interessant totaal-evenement; in Kop kunt u nog terecht t/m aanstaande zondag, in Electron t/m 21 augustus. Vrijdags, zaterdags en zondags tussen 13.00 en 18.00 uur. Kijk op www.spiegelhol.nl

Zaterdag 23 augustus
Tijd voor een uitstapje naar 't buitenland??
Naar Etten-Leur bijvoorbeeld? Hier is 't 2 dagen Pope-Lucht Festival in het Oderkerkpark;
Zaterdag: Replica, Spirtwalker en Circle J
Zondag: Bedac, Bluestooth, Noorlot, Cool Zero, Doe Maar Na en Channel Red.

Of naar Eindhoven??
Daar speelt Guy Forsyth in café The Rambler op het Stationsplein!!!!
Wie gaat er mee...?

Zondag 24 augustus
Voor de liefhebber: Open dag bij NAC! Vanaf 12 uur. Met diverse optredens, o.a. van Huub Hangop, maar natuurlijk ook van The Black Cows!!!

Helaas vandaag weer DRIE acoustische optredens tegelijk; dus u moet kiezen (of afwisselen) tussen:

- "Wies" acoustisch op de Grote Markt onder de bomen (4 uur; bij slecht weer binnen in één van de cafés op de Markt)
(voor wie 't niet weet, Wiesje Peeters is de Nederlandse Sheryl Crow, zeg maar; erg goed!!!!)

- "Mister" Moon in café De Kleine Wereld (4 uur)
(op tijd komen want 't Wereldje is Klein en Mister Robert Moon is erg leuk!)

- "Logo" acoustisch op het terras van 't Mezz-café i.s.m. PoB; pop en rock (half 5)

Dat was ie weer!
Volgende week zaterdag de Tranen van Van Cooth en Guy Tortora bij 't T-Huis en zondag List & Leenders op de Grote Markt! (Als wij tenminste boven dat Duitse Bierfest-Gewalt uitkomen bij de Bommel...)

Oh ja, en gaat er echt NIEMAND naar Tracy Bonham in Mezz die nog géén kaartje heeft gekocht? Ik heb er nog steeds eentje in m'n taske zitten, en ik kan dus niet!

Tot ergens!
Groetjes!
Marion