Serious Tipkes!: Kerst & Benefiet!

Column

Jongens, we komen om in de kerstborrels, benefietfestivals, Winterboulevards en andere festiviteiten!
Ik ga d'r een paar voor jullie noemen, want ik moet er zelf ook weer aan gaan deelnemen zometeen, en dat blijft maar doorgaan tot na de kerst!

De KerstMezz is helaas hélemaal ram-uitverkocht, voor ons niet helaas natuurlijk, maar voor al die mensen die ons nu nog benaderen met de vraag om een kaartje. Ik ZEI toch dat je snel moest zijn! Voor wie wel een kaartje heeft: remember the Dresscode; Zwart/Wit/Zilver (mag alledrie maar ook één of twee van de drie natuurlijk). En vergeet ons goeie doel niet die avond! We collecteren voor Rahal Lamlih, die al 3 jaar kookt voor de daklozen en dit uit eigen zak betaalt!

Voor degenen die géén kaartje hebben is er één troost: twee dagen later is er nóg een Kerst-avond in Mezz; en wat voor één! Bosco doet met een kleine delegatie een paar nummers tijdens de KerstMezz, maar op zondagavond 21 december gaan ze helemáál loos tijdens de 3e editie van The Bosco Christmas Party, mèt als very special guests Chris Strik en Denise Jannah! Is da wa!
Hiervoor zijn nog wel kaarten te krijgen, dus opschieten! Kaartjes kosten 10,- en het feest begint om 9 uur.

Verder tip ik nog:

vanavond: Bertolf (singer songwriter in 't Mezz-café; 9 uur (gratis)

vrijdag 19 december
Voor wie geen kaartjes heeft voor de KerstMezz;

Ga naar de opening van 't Glazen Huis, of naar de opening van de Haven met de winterboulevard en de schaatsbaan, of naar Bommel waar je plaatjes aan kunt vragen voor Serous Request (en maandag is dat met videoclips en woensdag is er een B(r)ommelmarkt; allemaal voor 't Glazen Huis!), of naar Zeezicht waar een supersessie is met o.a. Ferry Smans, Christ Strik en Co Vergouwen,
of naar Café Friends waar livemuziek is van Tripwire.

Genoeg alternatieven dus!

zaterdag 20 december

Gelukkig worden andere goede doelen niet helemaal vergeten in deze Serious Request-tijd; Vandaag een benefiet voor Kika (kinderkankerfonds) in de Boulevard! Van half 2 's-middags is er kunst, theater en muziek tot half 3 's-nachts! Er wordt o.a. opgetreden door Communication Breakdown, Boxershort Questionmark en Black Tear (met onze Jane, Errol en Maaike, en Hanske Vermeeren!).
Ik weet niet hoe laat de bands spelen, maar Black Tear speelt tussen 10 en 11 uur.

zondag 21 december

- In 't Hijgend Hert een benefietconcert voor Serious Request; vanaf 2 uur wordt er opgetreden.
- Nog een Benefietconcert voor Serious Request In café Stroop in Bosschenhoofd (kijk voor tijden en bands www.benefietglazenhuis.nl);
er wordt in ieder geval opgetreden door Ralph de Jong en Farstreet (met Jasper Verstraaten). 's Nachts wordt het geld naar het Glazen Huis in Breda gebracht!

- In Zalencentrum De Harmonie in Ulvenhout wordt een ode gebracht aan de Zangeres Zonder Naam! Wie Mary wil eren; dit is je kans! Ook héél Kerstig dit vind ik! Begint om 3 uur. Entree 10,- (dat dan weer wel!)

- In 't Mezz-café een optreden van "Kookenhaken" om half 5.
- Folk van Noël Shannon in 't Bierreclamemuseum; 5 uur
- In Bommel een optreden van Never Mind The Neighbours voor Serious Request. U betaalt en zij spelen! Begint om 5 uur.
- Live-muziek in 't Zwarte Schaap; B.Ruder; 5 uur
- Winterfolk in De Boulevard met Navenant en het duo Folkzien; 8 uur
- Zoals al eerder aangekondigd: The Bosco Christmas Party in Mezz; 9 uur, 10 euri entree; Gáán!

maandag 22 december is er een Serious Request avond in Mezz vanaf 7 uur met o.a. Gare du Nord, Beeft en Leine! Leuke Benefietavond! Kaartjes zijn 20,-. Voor 't goeie doel dus!

woensdag 24 december is 't weer sing-a-long-mis in de Bruine Pij! Errug leuk en gezellig. Meezingen allemaal op Kerstavond!

I'll get back to you next week!
Groetjes,
Marion