Tortilla
ColumnTortilla met gerookte zalm en roomkaas. Denk ook eens aan een tortilla als ontbijt of lunch!
Een heerlijk licht recept voor warm weer!
>> Bekijk het instructiefilmpje van 1 minuut
OMSCHRIJVING
1 Smeer de kaas gelijkmatig over de tortilla.
2 Leg de zalm over de kaas met wat fijngeknipte bieslook.
3 Rol de tortilla strak op en zorg daarbij dat de vulling er goed inzit.
4 Doe olijfolie in een verhitte pan en leg daar de tortilla in. Bak iedere kant ongeveer 1-2 minuten.
5 Snijd de tortilla voor het serveren in stukken en garneer met eikenbladsla en balsamico. Eet smakelijk!
INGREDIËNTEN
Voor 1 persoon
• 1 tortilla
• 2/3 eetl. platte- of roomkaas
• 3 sprieten bieslook, fijngehakt
• 150-200 gr. gerookte zalm
• eikenblad/friseesla voor de garnering
• 2 eetl. balsamicoazijn