Tortilla

Column

Tortilla met gerookte zalm en roomkaas. Denk ook eens aan een tortilla als ontbijt of lunch!

Een heerlijk licht recept voor warm weer!
>> Bekijk het instructiefilmpje van 1 minuut

OMSCHRIJVING
1 Smeer de kaas gelijkmatig over de tortilla.

2 Leg de zalm over de kaas met wat fijngeknipte bieslook.

3 Rol de tortilla strak op en zorg daarbij dat de vulling er goed inzit.

4 Doe olijfolie in een verhitte pan en leg daar de tortilla in. Bak iedere kant ongeveer 1-2 minuten.

5 Snijd de tortilla voor het serveren in stukken en garneer met eikenbladsla en balsamico. Eet smakelijk!

INGREDIËNTEN
Voor 1 persoon

• 1 tortilla
• 2/3 eetl. platte- of roomkaas
• 3 sprieten bieslook, fijngehakt
• 150-200 gr. gerookte zalm
• eikenblad/friseesla voor de garnering
• 2 eetl. balsamicoazijn