Paaslunch

Column

Paaslunch. Ei speciaal met crème fraîche uit de oven. Een uitgebreide lunch waar je met pasen wat meer tijd voor hebt. Dit samen met wat fruit en toast maakt een goed begin van de dag!

INGREDIËNTEN
Voor 2 personen

• 4 eieren
• 1/3 van een courgette
• 8 champignons
• 2 eetlepels crème fraîche
• zout/peper
• 1 theelepel paprika poeder
• olijfolie
• optioneel wat spekblokjes of reepjes

Bekijk het filmpje

OMSCHRIJVING
1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe wat olijfolie in een verwarmde koekenpan. Bak hier met wat zout, peper en paprika poeder de grof gesneden courgette en champignons 1 minuut in aan.

2
Je kunt ook wat spekjes meebakken dat geeft nog meer smaak aan het geheel. Zorg ervoor dat het niet gaat overheersen.

3
Schep de groenten in een ovenschaal(tje) en breek hier twee eieren overheen.Schep hier 1 flinke eetlepel crème fraîche doorheen.

4
Strooi er wat peper overheen en zet het in de oven gedurende 8 minuten. (totdat het eiwit niet meer doorzichtig is) Serveer met een groot stuk toast en wat vers fruit.