Elvis & Van Gogh

Column

Voor de mensen die niet op Oerol zitten hieronder nog wat mogelijkheden voor "uit het huis"!

Short-Tips, want 't is weer 's zover! (dat van "geen tijd" en "druk" enzo).

In Tilburg dit weekend (za/zo) natuurlijk Festival Mundial, met buiten de vele wereld-muziek ook nog o.a. Sabrina Starke, Oi va Voi, Lauryn Hill, Kyteman en Selah Sue.

Vrijdag 19 juni
Ik heb 't nog niet eerder gemeld in de tipkes, maar er is weer elke vrijdagavond film in 't Valkenberg! Ze beginnen om 10 uur. Alleen als 't regent gaat 't niet door.

Deze avond hebben we een nieuw festival: 't Fustival!
4 acts in een van de meest illustere café's van Breda: 't Fust (aan de haven..)!! Vanavond treden voor u op: Mr. Moon, Vagabound, Mudicine en Retro Viktor. Héél bijzonder!

Verder nog een héél mooi tipke: in Mezz speelt André Manuel & de Ketterse Fanfare (waarin ook onze B.J. Baartmans!!). Kaartjes kosten slechts 12,- en 't begint om half 10.

Zaterdag 20 juni
Ik dacht dat 't vandaag Kaai-Jazz in Roosendaal was, maar dat weet ik nu eigenlijk niet meer zeker want ik heb er zó weinig over gehoord…;
(normaal krijg daar allerlei mailtjes over???), maar anyway, áls 't wel vandaag is komen volgens mij Wouter Hamel, Giovanca en Bosco!
Ik zou effe op de site kijken!

Er is wel een nieuwe diner-show in de Avenue: The Worst of the Eighties!
U begrijpt 't al, foute schoudervullingen, hoog haar, veul disco en infantiele spelletjes, compleet met Hans van der Togt, jawel!
Het begint om half 8, en de entree is 45,- (op 't balkon 40,-), inclusief een 4-gangen diner èn een afterparty waarbij gedanst mag worden!!

Joep Peeters heeft met een zeer een select cluppie een Elvis-CD gemaakt; Elvis Anders! A.s. zaterdag kunt u live horen hoe dat klinkt, en wel in Café De Beyerd: Joep Peeters & the Terrific Ten! (met als 't goed is ook de meisjes Peeters en Dennis Koolen!). Aanvang 22.00 uur.
(niet te vroeg beginnen Joep, want ik moet eerst uit eten!)

Zondag 21 juni

Zondagmiddag een fantastische kindervoorstelling in 't Chassé (3 uur - middenzaal) van Frank Groothof over Vincent van Gogh.
Ik denk dat ik ergens een kind ga lenen, kan ik er met goed fatsoen ook naar toe!! Kaartjes zijn 12 en 17 euro, voor kinderen 6 en 11 euro.

Om half 5 weer een terrasconcert bij 't Mezzcafé (als 't weer dit toelaat tenminste) van de Belgische muzikant "Zender".

Dit was 't zo'n beetje, meer speurwerk heb ik deze week niet verricht, ik heb niet eens al mijn mailtjes kunnen openen en lezen dus sorry als ik iets belangrijks vergeten ben!!

Wel wil ik alvast even de aandacht vestigen op de ZomerBoulevard aan de Haven die er volgende week aan komt! Zie www.zomerboulevardbreda.nl
Op een ponton in de haven (aan de Dok-19-kant zeg maar) van donderdag t/m zondag gratis concerten;
donderdag: Zuco 103
vrijdag: Hollandse Avond (denk aan Gradje Damen enzo)
zaterdag: Vanavond Niet Schat èn Kraak en Smaak
zondag: The All Star Band feat. Ali B en daarna Wouter Hamel!
't wordt nog 's wat met Breda!

Oh ja, en volgend weekend is 't ook Elvis-weekend in Parkzicht! 3 dagen tentoonstelling/platenbeurs e.d. en optredens; voor het optreden van Brenda Hall & Shaun Nielsen (schijnt héél bijzonder te zijn) op zaterdagavond kun je kaarten bestellen via elvismemoriesbreda@gmail.com. In de voorverkoop zijn ze 15 euro, aan de zaal 20,-.

Tot ergens en prettig weekend!

Groetjes,
Marion