POB & The Loads

Column

To mail or not to mail.

Hallo! Voor diegenen die de Tipkes via de mail krijgen, dat is voorlopig de laatste keer. Op BredaVandaag.nl blijven ze geregeld voorbij komen. Zodat je tóch niet verstoken blijft van deze zo broodnodige :) info!!! The Girl can't help it!!!!

Donderdag 2 juli
- Open Podium-avond <85 decibel in 't Hijgend Hert; 21.30 uur
- De vorige keer hebben ze de voorkeur gegeven aan De Wereld Draait Door (begrijpelijk), maar nu zijn ze er dan toch echt: Stuurbaard Bakkebaard in Mezz! Tom Waits meets Deus, maar dan anders zeg maar! Voorprogramma is Dishking; entree is 10,-- en 't begint om half 9.

Vrijdag 3 juli
- in 't Mezzcafé een optreden van "Drive like Maria"; aanvang 9 uur. De dame in kwestie schijnt tekeer te gaan als een wild beest! (op de gitaar).
- Twee POB-optredens vanavond; eentje in 't Hijgend Hert van de pop-rock formatie "Incomn" (11 uur)
- en eentje in café Friends; acoustische rock van The Ghosts of Navarone, ook vanaf 11 uur.

Zaterdag 4 juli
- Wij spelen met The Service (de Gemeenteband) op een buurtfeest in Geeren Zuid, georganiseerd door Gemeente Breda en Singelveste. Ik weet niet hoe besloten dit is, maar als je uit de buurt komt ben je vast Van Harte welkom!!! Er zijn verschillende acts in de loop van de dag, wij spelen tussen 3 en 6.
- 's avonds is er een optreden in 't Hijgend Hert van de neder-folk-formatie Benkhof! Erg mooi! Ze beginnen om 10 uur!

Zondag 5 juli

- Zoals er een band bestaat uit Gemeente-ambtenaren, heb je ook een coverband uit het "advocaten- en rechten-circuit"; zij noemen zich "CU in Court" en treden zondagmiddag op in 't Mezzcafé; bij mooi weer op 't terras! Aanvang half 5.

- Dan nog een speciaal tipke: drummer Amadeus Johannis doet een D-bijzonder examen vanuit de Nieuwe Veste. Het concert (wat het examen is) is in The Loads (Industriekade 5), en hij speelt daar o.a. met zijn band Freeze, met div. gastmuzikanten èn met slagwerkgroep "Bakkerij van Lieshout", waarbij 't meteen de première is van 3 nieuwe stukken geschreven door Leo van Lieshout.
Het begint om 3 uur en de entree is gratis!!

Voor woensdag 8 juli nog een leuke tip voor opera-liefhebbers:
Op de Parade in Den Bosch wordt de opera "Falstaff" van Verdi grátis uitgevoerd in de open lucht! Aanvang half 9.

Meer kan ik even niet verzinnen en ik heb er eerlijk gezegd ook geen energie meer voor (tis ook veel te warm!!!!!!!)

Mensen, dit was het even voorlopig!

De Groeten
en tot ergens!

Marion