Tipkes: Het Frikantival

Column

Hallo!, hier zijn ze weer. 't zijn heftige weken voor een hoop mensen; Sterkte voor degenen die dat nodig hebben…. De tipkes gooi ik er toch gewoon uit; voor alle anderen, en voor degenen die toch hun zinnen even willen verzetten.

* Vanavond (donderdag 28 oktober) is er een optreden van Bertolf in Mezz. Zeker de moeite waard volgens mij! Het voorprogramma van Ed Struijlaart begint om half 9. Entree is 12,50.

Vrijdag 29 oktober
- In De Boulevard een nieuw festival: Het Frikantival! Eh.., ja, wat u denkt is ook zo; het gaat om rockmuziek met gratis frikandellen!!! De entree is 6 euri, maar daar krijg je dan o.a. wel Rockin' Robbish èn Tio Gringo voor, èn frikandellen dus! Aanvang 9 uur.
- Weer een fijne Supersessie in Zeezicht o.l.v. Ferry Smans, met o.a. U-Gene; aanvang 10 uur
- In Café Walkabout acoustische live-muziek met zangeres Barbara Engels; aanvang 10 uur.
- in Happy Days speelt de coverband "Gravel", aanvang 10 uur.

Zaterdag 30 oktober
- Concert van Stef Bos in 't Chassé (middenzaal); aanvang half 9; entree is tussen de 15 en 30 euro.
- In Café De Kleine Wereld wordt vanavond voor de 5e keer de jaarlijkse Pink Floyd-avond georganiseerd; vanaf 19.00 uur!

Zondag 31 oktober
- Beaux Jazz Workshop + sessie in 't Hijgend Hert met percussionist Martin Verdonk en zanger/pianist Tollak Ollestad. Aanvang 14.30 uur.
- In 't Chassé Theater (middenzaal) Portugese muziek van Deolinda (Geen Fado); 2 gitaren, een contrabas en zangeres Ana Bacalhau.
Aanvang 4 uur; entree zit tussen de 35 en 45 euri, wel inclusief tapa's!
- In Hangar 20 een AC/DC-tribute door "High voltage" ; entree is 5,--; Aanvang 4 uur.
- Velvet's Music Café in Mezz (in 't café dus) vanaf half 5; deze keer Flux uit Groningen, band rondon zangeres/toetseniste Irene Wiersma
- In café Bel Air op de kop van de Boschstraat een optreden van de Ska-formatie ManOman! Met onze eigen Max op de trompet!! Aanvang 5 uur.
- Bokbierdag in 't Bierreclamemuseum op de Haagweg met live-muziek van Navenant; aanvang 5 uur.

Woensdag 3 november is er een acoustische Jam-sessie in Bel Air (vanaf 8 uur), èn een unplugged sessie in de Bommel met Ferry Smans, Hans Vermeeren en Eric Wels (half 10).

Donderdag 4 november speelt het Michiel Borstlap Trio in de Avenue aan de Waterstraat; aanvang 20.15 uur; entree 15,-- (in de vvk 12,50).

En vergeet niet om alvast kaartje(s) te kopen (of een passe-partout want 't is DRIE dagen errug mooi) voor het "Ik Zie U Graag"-festival in Mezz volgend weekend: vrijdag (5) t/m zondag (7 november); met o.a. School is Cool, Balthazar, Stef Kamil Carlens, Charlie Jones' Big Band, Mauro, Mario Goossens en Daan……
Ik denk dat nú alvast maandag 6 november maar vrij neem……

Groetjes,
Marion