Tipkes: Six in the City

Column

Zoals gebruikelijk de Tipkes van Marion. Waar is het de komende dagen te doen op cultureel gebied in Breda.

Hallo!!!

Hier zijn de tipkes voor de komende dagen; lekker allemaal al in Kerstsfeer!

Wat volgens mij erg leuk/mooi/goed is om te gaan bekijken is die show met Ellen ten Damme in 't Chassé!
Ze staat er sinds vandaag t/m 2 januari met het Rock-circus "Cirque Stiletto" in de grote zaal.
Kaartjes zijn tussen de 27,50 en 51,- (kinderen goedkoper). Niet goedkoop, maar wel zeker de moeite waard denk ik!!

Verder...

Donderdag 16 december

- Concert in Mezz van Miss Montreal; aanvang half 9; entree 14,- (maar als je geen kaartje hebt: pech, want 't is uitverkocht!!)
- live-jazz in 't Hijgend Hert van Stekelenburg/Meddens kwartet. Aanvang 9 uur.

Vrijdag 17 december

Dé Tip van de week is uiteraard De KerstMezz! Bredase muzikanten spelen kerstrepertoire voor 't Goede Doel (deze keer Stichting de Honingraad). Kaartjes kosten 15 euro en om kwart voor 8 beginnen de KerstGlupo's met het opwarmertje buiten voor het officiële programma binnen (aanvang half 9).

Nadat Sjakie Hendriks de KerstMezz heeft geopend met behulp van de twee prachtige kerst-engeltjes Vanja en Zoë kunt u genieten van de Roomsoezen (Tie Schellekens & Cornuiten!), de Lardinooytjes (Lester, Luciënne en Liselotte), het Moluks Gospelkoor Sinar, de Kerst-rap van Van Kwaad Tot Erger, Sister Moon met Carrie Kok, Jessica van Oeveren en Mireille Lemaire, gitarist Rutger van Rompaey, een kerst-gedicht van Peet de Parkpoëet, Flairck, The Fernando Lewis Christmas Band met Eric Wels, Rogier Telderman en Chris Strik, Aukje, Marieke en Maarten van Ginneken,
Dony, Daniëlle von Stockhausen en Angela van Rijthoven...... Don't miss this one!!
Kaartjes zijn te koop bij Mezz (ook via internet), bij Velvet Music Store, bij café Catch22 en bij café De Beyerd.

Mocht je toch niet op tijd een kaartje gescoord hebben, is er nog een uitwijkmogelijkheid naar café Happy Days, daar speelt de coverband "Six in the City" (10 uur), of naar de Walkabout, daar zingt Barbara Engels (ook 10 uur), óf, ook heel leuk naar Jazzclub 't Hijgend Hert; Peter Mingaars en Wout Hendriks maken er weer een heuse "pianobar" van vanavond! Aanvang 9 uur.

Zondag 18 december

- Vanaf 3 uur jazz in Hotel de Keyser van het Jan Learbuch Orchestra, met als gasten zangeres Sanna van Vliet en tenorsaxofonist Ferdinand Povell. Entree 3,50.
- In café Zuydema een solo-optreden van niemand minder dan Robert-Jan Stips! Zéér benieuwd wat die gaat doen! Aanvang 16.30 uur. Entree gratis.
- Marly Rose speelt in Bel Air om 5 uur
- Blues in d'n Heilige Antonius van The Veldman Brothers, ook om 5 uur
- Café Catch22 viert zijn 26e verjaardag met Mike & the Mellotones (5 uur)
- En wij hopen natuurlijk dat u ook nog effe naar De Bruine Pij afzakt deze middag; "wij" zijn List & Leenders en we gaan er weer een hele gezellige warme middag van maken onder de Kerstballen daar! Aanvang 17.30 uur.

Wat mij betreft tot vrijdag (KerstMezz) of tot zondag (Bruine Pij)!
Wat je ook gaat doen; veel plezier!
Groetjes,
Marion