Tipkes: ThreeDaHardWay punk

Column

Hallo!!!!!

Deze week nog een paar Tipkes, volgende week mogen jullie je eigen weg zoeken......; want óf je bent op wintersport, óf je viert Carnaval.

Ik moet héél eerlijk zeggen, Chris (mijn Carnavalsman), als 't niet een béétje normaal weer wordt (dat betekent géén neerslag in welke vorm dan ook en minimaal 5 graden warmer), dan doe ik geen van tweejen: wintersport is sowieso al niet aan mij besteed, maar Carnaval sla ik dan ook gewoon over. Ik ben er klaar mee!!!!!!!!!!!! Ik duik onder totdat 't niet meer zo verrekte koud is. Ik kan er niet meer tegen. Ik word oud volgens mij.....

Allez, klaar met zeiken: De Tipkes!

Donderdagavond kun je naar een Beaux-Jazz-piano-concert in De Avenue van het Franz von Chossy Trio; aanvang 20.15 uur. Entree 15,--. Ook vanavond een acoustisch optreden in 't Mezzcafé van Gerhardt en Onno Smit, vanaf 9 uur. Vrij entree

Vrijdag 25 februari
- Flat Earth Society in 't Chassé (middenzaal) met "Hearsee"; bijzondere combi tussen beeld en geluid (van een 14-mans Big Band!). Aanvang half 9. Kaartjes zitten tussen de 12,50 en 28,50.
- ThreeDaHardWay in De Boulevard; drie Punk-bands op één avond: aanvang 9 uur. Entree 4 euri.
- De legendarische Bredasche Black Cows spelen vanavond in café Happy Days; aanvang 10 uur! (Hé Jul, zorg dat je beter bent!!!!)

Zondag 27 februari
- Vanaf 3 uur percussie & drums-workshop in 't Hijgend Hert olv Door Raeymaekers en Leo van Lieshout; met aansluitend uiteraard de jamsessie.
- Voor wie niet kan wachten: Pré Carnaval in Café Zuydema in 't Ginneken, met diverse formaties, maar vooral...... DE PIRELLI'S!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aanvang 4 uur! "t dak eraf mannen!!!!!!
- "Velvet's Music Café" in Mezz (café) met Pien Feith; een van de best bewaarde geheimen van Nederland! Aanvang 16.30 uur. Gratis entree.
- "Sideburn" speelt in De Bommel; swingende pop-rock, die, als ik 't goed heb ook onze David als bassist hebben ingelijfd!!
Aanvang 5 uur.
- James & Petra spelen acoustisch in café Bel Air (5 uur)
- Live-muziek in De Kleine Wereld van "Awash" (Pop-rock); aanvang 19.30 uur.

Maandag 1 maart nog een héle speciale dansvoorstelling in 't Chassé (half 9) van LeineRoebana met live muziek en zang van sopraan Claren McFadden. Kaartjes zitten tussen de 11,50 en 25 euri.

En woensdag 2 maart weer een gezellige acoustische sessie in de Bommel o.l.v. Fernando Lewis, met deze keer als special guest zanger Peter den Exter; back on the base! Aanvang half 10.

Tot Ooit!
(ligt helemaal aan 't weer)
Marion