Afbeelding

Dol op nepgras & harde ballen..

Column

BLOG - Wekelijks verhalen van de dames van Baronie 1 over hun tochten langs de velden. Deze week; succesteam veroverd ook de harten van oud-Baronnen.

Hattrick; drie wedstrijden achter elkaar zijn nu gewonnen. Toch een lekkere start voor de nieuwkomers in de 2e Klasse. En we zullen vast nog wel een keer keihard onderuit knallen, maar voor nu hebben we gewoon 9 punten uit de drie wedstrijden gehaald.

Hoe we dat doen? Nou volgens tegenstander Schijf vr1 van afgelopen weekend hebben wij natuurlijk al heel erg veel voordeel dat we gewend zijn zo enorm laat ’s middags te spelen en dat nepgras waar we op spelen zijn de tegenstanders ook niet gewend. En uiteraard was de bal veel te hard.
Of (maar of dat volgens de tegenstander zo geweest kan zijn…) waren we gewoon heel verzorgd aan het rondspelen, werd er secuur en strak gespeeld en werden er veel kansen gecreëerd? Die 2-0 eindstand had namelijk wel wat hoger kunnen uitvallen. Messi is weer back en dat bewees ze even met 2 doelpunten, lekker balletje!

Volgens een nieuwsgierige oud-Baron die over de Baronie dames op deze site had gelezen zag het er inderdaad verzorgd uit; uiteraard hadden we onze getailleerde shirts aan, nagels gelakt, haar in het knotje! Of misschien bedoelde hij dat niet met verzorgd?!

Deze Baron had in zijn tijd ook wel een damesteam op de club willen hebben. Tsja, dat snappen wij wel! Donderdagavond kantine avond kan nog wel een paar stappen gekker gemaakt worden! We hebben nog niet eens op de tafels gestaan en de enige lalalallalala-liedjes die we voorbij horen komen (zowel uit de speakers als de gesmeerde keeltjes van heren 1 – wat een talenten!) zijn van het NL-talig talent Frans Duits; daar moeten we dus nog even wat aan gaan doen.

We zijn trouwens erg benieuwd wat we bij de uit wedstrijd tegen Schijf vr1 gaan aantreffen; waarschijnlijk een enorm omgeploegd boeren knollen-veld, aanvang 10:00 uur en een strandbal? Afijn, we hebben er in ieder geval weer zin in, gewoon lekker tikken en Messi laten scoren.

www.Facebook.com/baroniedames1