Afbeelding

Dirndl aan, vlechtjes in en op de foto!

Column

BLOG - Wekelijks verhalen van de dames van Baronie 1 over hun tochten langs de velden. Deze week; Jodelen in die lederhöse; vlechtjes in, jurkje aan, bierpul in de handen en zingen maar.

We hadden al een klein beetje een voorgevoel, het kon ook niet alleen maar goed gaan, de eerste 3 punten in de Tweede Klasse F zijn verloren; eigen schuld, dikke bult. Het was een hoogst bijzondere wedstrijd, waarbij het half uur later starten van de wedstrijd, omdat de eindjes van de netten in het goal nog aan elkaar geknoopt moest, wel een memorabel momentje was.

Zou dat er mee te maken hebben gehad dat we de eerste helft als een krant hebben gespeeld? Het was dra-ma-tisch. Dit team heeft wel wat autisten rondlopen. Als iets niet volgens tijdsplanning of wijze gaat waarop het normaliter gaat dan zijn we uit ons systeem; worden we bitchy, snappen we het niet meer, is de focus weg. Bizar slecht excuus natuurlijk!

Er was de eerste helft maar één plaats waar het nog om aan te zien was, en dat was de reservebank! De rest was niet om aan te zien of te horen! Tweede helft waren de tijgers weer terug hoor; wat ze in de rust hebben geslikt, gegeten of gesmeerd, ’t ging als een speer. Duels werden gewonnen, gevaar werd gecreëerd en eindelijk werden er zelfs doelpunten tegen de Beren gescoord. Ook de masterwissel die binnen 10 seconden met zo ongeveer haar eerste balcontact wist te scoren kon er niks meer aan veranderen. Verlies 2-3 en de Beren met de punten naar huis.

Gelukkig hebben we de foto’s nog! Zoals vorige week geschreven werden de lipjes getuit en de nageltjes gelakt. De teamfoto is gemaakt en staat op de Facebook. Wat een fotogenieke (ahum) vrouwkes zijn we toch zeg.. Bijna staat iedereen hetzelfde op de teamfoto, het blijft dé jaarlijkse opgave (nieuweling vinden dat blijkbaar ook erg lastig - zoekplaatje).

Vrijdagavond proberen we een nieuwe teamfoto te maken met onze vlechten in, hoedjes op en in dirndl, het is namelijk feest bij Baronie; Oktoberfest uiteraard. We jodelen de Biergarten aan de Blauwe Kei op, altijd leuk om eens te kijken wie het beste kan jodelen…

www.Facebook.com/baroniedames1