Afbeelding

Trainerloos Baronie op zoek naar therapeut

Column

BLOG - Wekelijks verhalen van de dames van Baronie 1 over hun tochten langs de velden. Deze week; cursusje bindingsangst of relatietherapie? Vacature trainer 2e Klasse staat weer open.

We zouden toch bijna aan ons zelf gaan twijfelen; zijn wij dan van die heksen, echte bitches?! De typische veeleisende vrouw die nooit ergens genoegen mee neemt en alleen maar kan katten? Gelukkig gaf de, dus nu ex-, trainer aan dat het niet aan ons lag. Zo eindigt een relatie wel vaker; het ligt niet aan jou, het ligt aan mij..

We balen hard natuurlijk! Samen met onze Bart hebben we al 12 punten uit 5 wedstrijden (voor de niet voetballer, we hadden max 15 punten kunnen hebben) en dat is voor een promovendus in de Tweede Klasse echt supergoed. Trots zijn we dan ook op deze prestaties en echt heel erg jammer vinden we het dan ook dat onze Bart werk & privé niet meer gecombineerd krijgt met ons veeleisend teampje! ;)

Het mag duidelijk zijn dat Baronie dames 1 weer stuurloos is; van de rails af, in de goot op zoek naar een handje om terug op de kant te komen. Wij zijn eigenlijk best wel tevreden over onszelf; we zien er goed uit, zijn enthousiast en erg ambitieus (in alles; reizen, stappen, dansen, werken, leren én voetballen) en dat x 19 maakt ons toch een prachtig clubje.

Nee, we weten dat we behoorlijk pittig kunnen zijn, vaak een onderbouwing willen hebben, graag altijd het waarom willen weten, je een oefening niet alleen in tekst moet uitleggen, maar ook moet laten zien.. En ga zo maar door. Maar toch hopen we echt die trainer te vinden die uiteraard de tijd en de mogelijkheden heeft om voorwaardelijk voor ons te gaan, dan zullen wij er ook voorwaardelijk voor gaan. Geven we bloed, zweet & tranen om verder te komen in de Tweede Klasse.

Dus komt de vraag die we hier al eens eerder hebben gesteld; durf jij de uitdaging aan?! Denk je deze 19 tijgers te kunnen temmen, ben je de machinist die ons naar een volgend perron brengt? Heb je trainerservaring en wil je tactisch en technisch dit team verder brengen?!

Mail dan naar dames@vvbaronie.nl

www.Facebook.com/baroniedames1