Afbeelding

Douchegeheimen & bevruchte eierstokken

Column

BLOG - Wekelijks verhalen van de dames van Baronie 1 over hun tochten langs de velden. Deze week; het moest er ooit eens van komen, we zijn bezwangerd!

Heb je wel eens nagedacht over 19 naakte vrouwen in een kleedkamer? Waarschijnlijk wel, maar dan zal het iets prikkelender geweest zijn dan dat het in werkelijkheid is. Helaas, we zullen je moeten gaan teleurstellen. Er zijn voor die 19 vrouwen namelijk 3 douches; en het liefste staan we daar allemaal tegelijk onder.

Daarnaast is de kleedkamer natuurlijk de ruimte om even je dag door te nemen, te praten over de wedstrijd of training, even een wedstrijdje alfabet-boeren uit te voeren of gewoon simpelweg keihard en vals een lekker liedje te gaan zingen. Het is, om heel eerlijk te zijn, een nachtmerrie en lijkt meer op een slachtveld dan op je grootste fantasie.

Blijkbaar willen ook vrouwen altijd het laatste woorden hebben, elkaar ‘overrulen’, het spelletje wat we bij de mannen ‘wie heeft de langste’ noemen proberen wij ook, alleen dan verbaal. Hoe gelukkig zijn we dan toch ook even met die enorme buien die er neervallen. Want dit betekent dat het fietsclubje zeiknat op de fiets stapt en lekker thuis gaat douchen.

Het clubje natuurvervuilers alias luie donders/lamme takken heeft dan alle ruimte en kunnen heerlijk relaxt die 3 douches verdelen. Wat een stilte, wat een rust. En het grootste voordeel is dat je gewoon je eigen spullen weer terug mee naar huis neemt in plaats van je tas (per ongeluk) gevuld door je buurvrouw.

Daarnaast hebben we steeds meer ruimte nodig om te douchen, onze getrouwde vrouw doucht namelijk voor twee. Ja, ja, de allereerste Baronie dames 1 baby is op komst. De eierstokken begonnen te rammelen, klingelen en rinkelen en alsof het zo moest zijn krijgt die kleine straks de stempel ‘Made in China’.

Zou het een meisje worden? Staartjes in, bandje om het hoofd en hoppatee op voetbal. Moeders zal dan waarschijnlijk nog fanatieker dan dochterlief langs de kant staan te schreeuwen. Een groot voordeel als je in dit team een kleine krijgt; de jongsten studeren nog en verdienen graag een zakcentje bij met oppassen!

www.Facebook.com/baroniedames1