Afbeelding
Peter Visser

Unieke actie NAC: Maak jij komend seizoen deel uit van de selectie?

Column

COLUMN -  Heb jij er altijd al van gedroomd om profvoetballer te worden, maar ben je nog nooit gescout? Dit is jouw kans! Neem tijdens de eerste training van NAC je voetbalschoenen mee en misschien speel jij jezelf wel in het eerste elftal.

NAC gaat het over een andere boeg gooien komend seizoen en is op zoek naar pareltjes uit de regio. Omdat er pas in augustus duidelijkheid komt vanuit Manchester over eventuele versterkingen en er al handen vol spelers zijn vertrokken uit Breda, krijg jij nu de kans om wat te betekenen voor de club. De eerste wedstrijd staat namelijk al gepland voor 5 augustus. Jong FC Utrecht komt dan op bezoek in Breda. Wie weet sta jij dan wel aan de aftrap in het Rat Verlegh Stadion!

Wat moet je doen? Je neemt tijdens de eerste training van NAC je voetbalschoenen mee en kunt vervolgens aansluiten met de groepstraining. Aan het eind van de dag krijgen vijf talenten een contract. In je contract kan je handige clausules laten opnemen zoals een transfervrij vertrek wanneer NAC niet promoveert of extra vrije dagen in verband met je huidige baan. Ook parttime behoort tot de mogelijkheden.

Technisch Directeur Hans Smulders is vooral op zoek naar versterking in het doel, de verdediging, op het middenveld en in de aanval. “Eigenlijk zoeken we voor elke linie nog twee of drie versterkingen, dus deze dag is een mooie kans om de selectie een boost te geven.”

Grijp je kans en misschien word jij de nieuwe Mats Seuntjens, Kevin Brands, Joey Suk, Kenny van der Weg, Uros Matic, Dustley Mulder, Donny Gorter, Sjoerd Ars, Andries Noppert, Lerin Duarte, Divine Naah, Oguzhan Kazanci, Brandon Robinson of een andere speler die nog gaat vertrekken.

Deelnemers aan de trainingsdagen worden verzocht €12,50 aan inschrijfgeld te betalen en zelf te zorgen voor passende kleding en een lunchpakket. Mocht je helaas niet geselecteerd worden voor NAC krijg je wel een kaartje voor het thuisduel tegen Achilles ’29. Voor meer informatie kun je vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur langsgaan bij de service- en informatiebalie.