NAC verwacht volle bak

NAC

BREDA - NAC verwacht 20.000 bezoekers op de Open Dag, zondag 24 augustus. Een van de hoogtepunten is de spelerspresentatie, van 12.30 tot 13.00 uur, bij het Rat Verlegh Stadion. Op een groot podium met twee enorme videowalls van dertig vierkante meter, zullen de mannen van de nieuwe trainer Robert Maaskant zich aan het publiek voorstellen.
Op het terrein rond het stadion zijn verder verschillende activiteiten. Zo spelen twee jeugdteams van NAC spelen wedstrijden op het kunstgrasveld, op het parkeerterrein zijn demonstratiewedstrijden te zien van NAC Street League en kunnen bezoekers zelf Fifa-gamen. Daarnaast is er voor een kijkje achter de schermen de stadiontour.
Rond Toren 3 presenteren de maatschappelijke projecten van NAC zich, zoals de genoemde Street League. Op het podium bij deze hoek van het stadion (hoek Vak F/ Vak G) treden bands op die repeteren bij het muziekproject van bluesgoeroe Kees Schipper. De partners van NAC op maatschappelijk gebied, zoals Vertizontaal en de Bredase woningcorporaties, zullen eveneens aanwezig zijn.
Tijdens de middag zijn er optredens van DJ Cor Fijneman, Huub Hangop, de ‘NAC-huisband’ Black Cows, NAC-lied-zanger Albert Brosens en Denans op.