Mezz komt met wekelijkse party

Nieuws

BREDA – Poppodium Mezz programmeert vanaf 25 september een wekelijkse Late Night party op donderdag vanaf elf uur.
>> Reageer

Twintigers zijn de voornaamste doelgroep, met bijzondere aandacht voor studenten. Die krijgen met hun studentenpas gratis toegang. “Zeg maar het publiek dat ook naar festivals gaat”, vat Janneke van Oijen namens Mezz de doelgroep samen.

De avonden worden georganiseerd door ene Mr Poppovitch. “Dat is iemand die heel goed de sfeer kan creëren die wij op die avond willen hebben”, zo zegt ze. Onderdeel van die sfeer is het uitnodigen van VIPS. Dat kan iedereen zijn. “Die behandeling kun je winnen via zijn hyves, zoals dat tegenwoordig gaat.”

Volgens Van Oijen bijt de opzet van de avond niet met wat bestaande uitgaansgelegenheden organiseren, kritiek die in het verleden vaak uit de horeca-hoek kwam. “Wij zitten tussen kroegen en de plaatsen die tot vier uur open zijn.” Ze geeft aan dat het verschil ook zit in de muziekkeuze. “We willen zeker kwaliteitsmuziek een plaats geven, niet het bekende top 40 werk. En het zijn geen barhangers, er moet gedanst worden.”

De dansavonden met Mr. P sluiten aan op wat Mezz nu al doet, stelt ze. “Na elf uur, na de concerten, wordt de zaal omgebouwd. Het gaat niet ten koste van onze concertprogrammering. We vinden het leuk dat er nu een hele brede dansavond bij komt.”

Meer info: Hyves Mr P