Automobilist rijdt door na botsing met fietser

Nieuws

BREDA - De politie heeft een 21-jarige Bredanaar aangehouden omdat hij zou zijn doorgereden na een aanrijding met een 18-jarige fietser uit Breda. Die aanrijding vond dinsdag rond half zeven 's avonds plaats op de kruising tussen de Lunetstraat en de Meidoornstraat.

De 18-jarige Bredanaar fietste vanuit de Meidoornstraat over de kruising met de Lunetstraat, toen een auto vanaf de Lunetstraat linksaf de Meidoornstraat insloeg. Er ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. De automobilist reed vervolgens weg. De fietser, die ten val kwam bij de aanrijding liep een schaafwond aan zijn been en een pijnlijk been op. Ook was zijn fiets beschadigd. De man deed aangifte van het verlaten van de plaats van een ongeval en vermeldde hierbij het kenteken van de auto. De oplettende fietser had na het ongeval direct het kenteken van de auto in zijn telefoon opgeslagen.
De politie hield aan de hand van de omschrijving van de auto en het kenteken een 21-jarige man uit Breda aan in zijn woning. De verdachte is in verzekering gesteld.