Twee mannen opgepakt voor bedreiging

Politie

BREDA - De politie heeft donderdagavond twee mannen aangehouden na een vechtpartij. Tijdens de vechtpartij trok één van de mannen een mes. De andere man reed op hem in met een scooter. Eén van hen liep een voetbreuk op. Beide betrokkenen zijn aangehouden.

Een 35-jarige man uit Breda had al enige tijd ruzie met een 27-jarige man uit Breda. Donderdag kwam het op de Sint Ignatiusstraat tot een confrontatie. De twee raakten verwikkeld in een vechtpartij. De 27-jarige man trok hierbij een mes en bedreigde de 35-jarige man, aldus de 35-jarige man. Deze stapte vervolgens op zijn scooter en reed op de 27-jarige man in. Beide mannen werden uit elkaar gehaald door bekenden en omstanders. Men alarmeerde ook de politie. Deze hield de twee Bredanaars aan.
Beide mannen zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De 27-jarige man had lichte kneuzingen op het lichaam en kon na controle direct weer gaan. Hij is na zijn ontslag uit het ziekenhuis meegenomen naar het politiebureau. De 35-jarige man is opgenomen in het ziekenhuis met een gecompliceerde voetbreuk en wordt vrijdag geopereerd.

Van beide betrokkenen is aangifte opgenomen. De verklaringen die de mannen aflegden zijn tegenstrijdig. De 35-jarige man verklaarde dat de 27-jarige man eerst een mes trok en hij daarna op hem inreed. De 27-jarige man verklaarde dat hij een mes trok nadat de 35-jarige man hem had aangereden.