Zeven stappers aangehouden in Breda

Nieuws

BREDA - Agenten in het horecatoezicht in de binnenstad van Breda hebben vrijdagavond- en nacht zeven aanhoudingen verricht. De verdachten maakten zich schuldig aan drugsgebruik, mishandeling, vernieling en niet voldoen aan bevel of vordering. Alle mannen zijn weer op vrije voeten; tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 27-jarige Utrechter werd in de kraag gepakt, nadat op camerabeelden gezien werd dat hij buiten op straat vermoedelijk cocaine gebruikte. Twee stappers (17-jarige jongen uit Ulvenhout en een 25-jarige Utrechter) werden gearresteerd, nadat zij in twee afzonderlijke gevallen twee mensen hebben mishandeld in een kroeg.
De politie pakte ook een 18-jarige inwoner van Heteren op, nadat hij een vernieling pleegde aan het inventaris van een café. Ten slotte werden drie mannen aangehouden die niet wilde doorlopen toen agenten daarom herhaaldelijk vroegen. Het betrof een 24-jarige inwoner van Waddinxveen en twee broers van 22 en 25 jaar uit Delft en Utrecht.

De politie schreef ook elf bekeuringen uit voor wildplassen (negen keer) en parkeren op een taxistandplaats (twee keer).