GHB-gebruikende Bredanaar door het lint in Etten-Leur

Nieuws

ETTEN-LEUR - Een 20-jarige Bredanaar is vrijdagavond in Etten-Leur aangehouden voor de mishandeling van een 21-jarige man uit Kruisland. De Bredanaar, door GHB-gebruik volgens de politie helemaal van de kaart, kon zich van het voorval haast niets meer herinneren.

De 21-jarige man uit Kruisland kreeg enkele rake klappen in zijn gezicht van een lastige klant van een cafetaria aan het Van Bergenplein. Die man, een 20-jarige Bredanaar, gedroeg zich vervelend in de zaak toen de Kruislander samen met zijn vriendin een frietje at.
Toen het tweetal de cafetaria verliet, werden ze aangesproken door de Bredanaar die op het plein rondhing met enkele andere jongeren. Zonder enige aanleiding werd het slachtoffer stevig mishandeld en kreeg hij naar eigen zeggen ook schoppen en klappen van een nog onbekende tweede persoon. Ook zijn vriendin werd getroffen.

De verdachte werd rond elf uur op het plein aangehouden, maar werd vanwege zijn medische toestand naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling werd hij op het bureau ingesloten. De Bredanaar zegt zich vrijwel niets te kunnen herinneren.