Winnaars dolblij met TV Media Markt

Nieuws

BREDA – Met een grote glimlach stond ze daar, midden in de Media Markt. Henrieke ten Thije, samen met man en dochters. Ze is de trotse winnaar van de Posteractie die BredaVandaag.nl samen met de Media Markt organiseerde.

BredaVandaag.nl verspreidde in de week voor de Singelloop een speciale krant in de gemeente Breda. 65-duizend exemplaren ploften op de mat, met daarin de actie. De vraag was simpel: hang de poster op, maak een leuke foto en stuur hem op naar BredaVandaag.nl
“Ik twijfelde eerst”, vertelt Henrieke. “Ik maak toch geen kans, dacht ik. Uiteindelijk hebben we hem toch maar opgehangen. De kinderen wilden dat zo graag.”
Met resultaat. De foto van de dochters die door het keukenraam, naast de poster, naar buiten turen, bleek een voltreffer. En precies op tijd. “Onze tv was aan vervanging toe na twintig jaar. Af en toe sprong hij spontaan op sneeuw.”
Dat zal met deze Sony KDL-40V4210 full HD-tv niet gebeuren. “Ik denk dat vooral de kinderen er erg blij mee zullen zijn”, wijst de winnares naar haar dochters. Die staan met verbaasde blik te kijken hoe Kim hun moeder feliciteert, de Media Markt en BredaVandaag.nl

Zie ook:
'Mama wat gaan we voor leuks doen vandaag'