Breda praat over de stad van morgen

Nieuws

BREDA – Breda heeft in een serie stadsgesprekken de mening van haar inwoners gepeild over waar het met de stad heen moet. Qua openbare ruimte, maar ook sociaal. Zaterdag vormt Horizon 2020 het sluitstuk van deze blik op de toekomst.

Tijdens deze manifestatie op het Kasteel van Breda gaan Bredanaars met elkaar in gesprek. Er zijn Lagerhuisdebatten en workshops, onder andere over meedoen, opgroeien in Breda en het inrichten en gebruik van de openbare ruimte. De gesprekken zijn bedoeld voor alle Bredanaars, niet alleen voor gemeenteraadsleden of vertegenwoordigers van officiële organisaties.

A la Hyde-park staat er een zeepkist van waar mensen hun dromen en verlangens over de stad mogen verkondigen. Ook zijn er demonstraties Hollywood in de Klas, en kunnen kinderen meedoen aan een workshop in samenwerking met kindermagazine Chatime.

De middag duurt van 12.30 uur tot 15.00 uur op het defensieterrein Kasteel van Breda, te bereiken via de houten brug bij het Kasteelplein. Aanmelding is niet nodig. Wel moeten bezoekers zich legitimeren via paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Meer info:
www.breda-morgen.nl