Vijf stappers op de bon

Politie

BREDA - De politie heeft van vrijdag op zaterdag vijf arrestaties verricht in het Bredase uitgaanscentrum.

Een 19-jarige Bredanaar werd omstreeks een uur op de Grote Markt aangehouden nadat hij de agenten en een portier had beledigd met de woorden vuile NSB'ers. Er was ruzie bij de deur van de horecazaak ontstaan omdat de verdachte was buiten gezet, nadat hij binnen betrapt was op het roken van een sigaret. De portier wilde hem en zijn vriend niet meer binnen laten.
Twee Bredanaars (21 en 22) werden omstreeks twee uur op de Reigerstraat aangehouden omdat ze twee andere mannen op straat mishandeld zouden hebben. Er werd aangifte gedaan door twee mannen, beiden 20 jaar uit Etten-Leur. De slachtoffers hadden verwondingen in het gezicht.
Een 21-jarige Bredanaar werd rond kwart voor drie op het Kerkplein gearresteerd nadat agenten hadden gezien dat hij een kopstoot gaf aan een naar later bleek 18-jarige Bredanaar. Het slachtoffer liep een hoofdwond op. Volgens de verdachte had het slachtoffer geroddeld over zijn zusje.
Een 21-jarige Tilburger werd omstreeks half vier aangehouden op de Reigerstraat, nadat hij niet wilde vertrekken. Er waren vermoedens dat de knul aan het dealen was.