Nieuwe Mark steunt ook kleine kinderen

Nieuws

BREDA - Van 19 tot en met 24 december is Breda wat bewoners rijker. Een aantal dj's van 3FM neemt dan hun intrek in het Glazen Huis om met 'Serious Request' geld in te zamelen voor vluchtelingen in de wereld. Breda grijpt de opening van de Nieuwe Mark aan om deze evenementen te combineren.

Door Louise Snel
Want gelijkertijd met het Glazen Huis is in Breda de nieuwe Winterboulevard te vinden, waar mensen in kerstsfeer kunnen schaatsen.
En wat is er nu leuker, zo bedacht de gemeente, om deze twee evenementen op een of andere manier te combineren. Dit past prima in het streven van de gemeente Breda om wat lichtpuntjes te brengen in het bestaan van mensen in derdewereldlanden.

Het allereerste rondje op de ijsbaan wordt bij opbod verkocht. De opbrengst gaat naar het Glazen Huis. Daarnaast gaat ook een derde van de opbrengst van de schaatsverhuur naar het project van 3FM.

Binnenkort start de veiling van het eerste rondje en kunnen bedrijven tot donderdag 18 december bieden via de website www.winterboulevardbreda.nl.