'Te heet in de zaal'

Cultuur

Zaterdag 22 november was de eerste dag dat de MustSee-bioscoop in Breda open was. BredaVandaag.nl peilde de ervaringen van de bezoekers. Deel 3: Rinie en Anita van Elewout met de kinderen Roy van 13 en Brian van 10 uit Prinsenbeek. Ze gingen voor de komst van MustSee naar Casino en de Antwerpse Bioscoop.

Film: Bond, Quantum of Solace.

Popcorn: “Het was wel heel duur. Voor een bak popcorn en wat drinken waren we 15 euro kwijt. We weten dat het zoveel kost. Het hoort erbij, maar volgens mij moeten ze het er wel van hebben.”

Hoe was de film:? “Mooi verhaal, maar voor Brian moeilijk te volgen.”

De sfeer in de zaal? “Het was niet druk. Daarom gingen we op van die bankjes met tafeltjes zitten. Maar dat mocht niet. Blijkbaar moest je daar meer voor betalen.”

De toiletten? “Mooi, alles was mooi. Ik heb het idee dat ze proberen te concurreren met Antwerpen. Toch blijft Antwerpen groter volgens mij.”

Het geluid? “Dat was goed, maar het was wel te heet in de zaal. We kregen haast geen adem en mensen liepen naar buiten om te vragen of de temperatuur omlaag kon.”

Rapportcijfer? “Een 6. Het zag er prima uit, maar het personeel was vrij bot tegen ons. Ze waren allemaal chagrijnig. Verder waren er nog wel kinderziektes, zoals een storing bij de kaartjesverkoop.”

>> Foto's bios
Ervaringen bezoekers:
'Personeel heel attent | 'Te heet in de zaal' | 'Gezellig, een acht' | 'Prima popcorn, service kan beter'