De (Grote) 3FM Markt

Nieuws

BREDA - Het Glazen Huis is nog niet af, of het is al verbouwd. Een aantal units van 3FM-actiepand is verplaatst naar de zuidzijde van de Grote Markt, zodat nu echt heel de markt vol staat.

>> Meer over het Glazen Huis
>> Acties op de Grote Markt

Eerst stonden alleen het Glazen Huis met een paar units aan de noordzijde van de markt. De ruimte van de NHTV en de ‘winkel’ van 3FM zijn nu verplaatst naar de zuidkant van de markt. Aanleiding van de verbouwing is de problemen die 3FM had met de manier waarop het stond. Vrijdagavond belde de organisatie van 3FM de gemeente met de vraag of ze verplaatst konden worden. “Ze moesten eerst aan het glazen huis vastzitten, dit vond later de 3FM organisatie niet ideaal”.

De gemeente is samen met de brandweer en politie gaan kijken naar een goed alternatief. Ze hebben besloten dat de units rondom het standbeeld van Judith het beste tot zijn recht komen. Deze plek viel nog net binnen de vergunning die 3FM heeft op de grote markt. Alle omliggende ondernemers zijn persoonlijk benaderd en waren “overwegend positief”, zo zegt de gemeentewoordvoerder.