Heracles geklopt in Spaanse oefenpot

MALAGA - NAC heeft de oefenwedstrijd tegen Heracles met 2-1 gewonnen. Bij de Bredanaars speelde Nourdin Boukhari voor het eerst mee. Het werd in de tweede helft vervangen door Idabdelhay.

NAC beleefde een moeizame eerste helft waarin Heracles het betere van het spel had. Na iets meer dan een half uur kwam die ploeg dan ook verdiend op 1-0 door een doelpunt van Dost.

In de tweede helft kreeg NAC meer grip op het spel. Hofstede, Cairo, Vallès en Reuser kwamen voor Pollemans, Kolkka, Gorter en De Graaf. In de 79e minuut tike Loran de verdiende 1-1 binnen, nadat Vallès een vrije trap van Reuser verlengd had. Diezelfde Reuser bracht NAC een paar minuten later de winst uit een terecht gegeven strafschop.