Zakelijke zege voor vrouwen Breda

Sport

HEEZE – Alles onder controle. Ook deze wedstrijd was voor de vrouwen van HC Breda weer gesneden koek. Geen spectaculaire uitslag, maar zakelijk drie punten op zak. De dames 1 van Breda wonnen vandaag het uitduel tegen Heeze.

Een sterk spelende ploeg stond zondag goed georganiseerd op het veld. “De eerste helft waren we echt heer en meester”, vertelt trainer Erik Verzijden tevreden. En in de 25e minuut was het Danielle Koenen die het eerste punt scoorde uit een strafcorner.

En vijf minuten later was het Paulien Gunnink die de tweede goal maakte. “Het spel was wat trager dan onze andere wedstrijden, maar we hebben geen kans weggegeven”, vertelt trainer Erik Verzijden. “Het was vandaag echt een teamprestatie. Er was niet één persoon die eruit sprong vandaag, maar een gebalanceerd totaal."

Breda pakte de drie punten vandaag en hiermee veranderd er weinig aan de stand. Breda blijft bovenaan staan en wordt nog steeds op de voet gevolgd door Were Di, dat twee punten minder heeft. “Volgende spelen we tegen Tilburg en dat wordt echt een zware wedstrijd. Het wordt belangrijk dat we daar de drie punten pakken”, sluit Erik Verzijden af.

Heeze – Breda 0-2

25. 0-1 Danielle Koenen
30. 0-2 Paulien Gunnink