Ali B op Zomerboulevard: Leipe Brabant Flavor

Nieuws

BREDA - De laatste dag van de Zomerboulevard staat in het teken van grote artiesten als Joris Rasenberg (Abel), Ali B. en Wouter Hamel. Van Ali B. is bekend dat hij garant staat voor een feestje. En dat werd het. Het KNMI voorspelde onweersbuien, in Breda blijft het echter tot ver na het afsluitende optreden van Wouter Hamel stralend blauw en zwoel.

>> Fotoalbum Zomerboulevard

Joris Rasenberg speelt tijdens deze zondag een soort van thuiswedstrijd. De zanger uit Effen stond een aantal jaren geleden met zijn band Abel wekenlang op nummer één van de hitlijsten met het nummer ‘Onderweg’.

En Ali B? Die zou zichzelf niet zijn als hij niets geks doet. Zijn bekende lied ‘Leipe Mocro Flavor’ doopt hij voor het geval om in Leipe Brabant Flavor. Niet veel later kust hij zijn vrouwelijke achtergrondkoor hartstochtelijk en stapt na afloop in bij een bootje met, hoe kan het ook anders, mooie, blonde dames. “Ik heb mijn blonde schoonheden gevonden, nu ben ik er vandoor”, roept hij het publiek nog na.

Het publiek vindt het te gek. Als Ali B. weer op de kade staat en in zijn auto wil stappen, staat een horde kinderen al klaar voor een handtekening.

Na het optreden loopt de Haven leeg. Even lijkt het alsof niemand meer geïnteresseerd is voor Wouter Hamels afsluitende optreden. Met in toch in het achterhoofd dat een getalenteerd jazzmuzikant de Zomerboulevard afsluit, komt even na half acht iedereen weer terug. De afsluiting van een nu al geslaagde Zomerboulevard kan beginnen.

www.zomerboulevardbreda.nl