Zundertse selectie scherp tegen NAC

NAC

ZUNDERT – Zet de beste voetballers van Zundert in het veld en laat ze aantreden tegen de profs van NAC en je hebt een geslaagde middag. Dat is al jaren een beproefd concept. Dit keer hielden de amateurs de professionals op 0-4.

>> foto's Zundert - NAC (50)
>> Meer NAC

De eerste wedstrijden voor het eggie beginnen eraan te komen. Komende week gaat NAC op trainingskamp in Zeeland en wordt er geoefend tegen Vitesse. Dat is dan de eerste krachtmeting op niveau waaraan het trainersensemble conclusies kan verbinden voor de eerste ontmoeting met Gandzasar uit Armenië. Want dat duel kruipt langzaamaan dichterbij.

Na twee volle trainingsweken in de voorbereiding waren het zaterdag Schilder, Kwakman (twee keer) en Boukhari die voor de productie zorgden. De aanwezigheid van de laatste wordt echter met de dag opvallender. De lichtvoetige aanvaller houdt immers alleen zijn conditie op peil bij de Bredanaars, in afwachting van een nieuwe club. Intussen toont hij telkens aan van waarde te zijn. Iets dat coach Maaskant natuurlijk ook wel weet.

Het geeft aan dat er de komende weken nog hard gepuzzeld gaat worden op technisch niveau. NAC wil graag een linksback strikken. Daarmee zal echter geen haast gemaakt worden, zo gaf technisch directeur Earnest Stewart al aan.